Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μήνυμα νίκης παρά τις απουσίες

Μήνυμα νίκης παρά τις απουσίες

 


Μήνυμα νίκης, αλλά χωρίς υποτίμηση στον αντίπαλο έστειλε ο Κωνσταντίνος Ανδρέου, φουτσαλιστής και εκ των αρχηγών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα, με στόχο την επιστροφή στους τίτλους. Κόντρα στον Εθνικό Λατσιών αγωνίζονται απόψε οι “πράσινοι” και θέλουν οπωσδήποτε να επιστρέψουν στα “τρίποτα”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώτσιου: «Το σημερινό παιχνίδι κρύβει παγίδες. Δεν ξεχνάμε πως οι βαθμοί που χάσαμε πέρσι από τον Εθνικό Λατσιών, ίσως να μας στοίχησαν το πρωτάθλημα. Δεν χωρεί καμία υποτίμηση. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και προσγειωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα σταδιακά σημειώνει σημαντική βελτίωση. Πιστεύουμε στη δουλειά που γίνεται. Ο ένας στηρίζει τον άλλο και όλοι μαζί πάμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, διότι αυτός είναι ο 6ος και ο καλύτερος μας παίκτης».

Με απουσίες θα παρουσιαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγώνα, που δεν θα έχει το Μάνο, που τραυματίστηκε στο αιώνιο ντέρμπι, αλλά ούτε και τον Τζακ που παραμένει παροπλισμένος από την αρχή της σεζόν. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ντιόγκο Μπάστος, ο οποίος αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες πρόβλημα τραυματισμού.

Εντός για την τρίτη νίκη