Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ο απολογισμός του προπονητή και η τοποθέτηση για την συνέχεια

Ο απολογισμός του προπονητή και η τοποθέτηση για την συνέχεια


Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ eSports, Αλέξανδρος Σπόντας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα για την πορεία της ομάδας, το επικείμενο παιχνίδι για το VPL EURO PROLEAGUE και τους στόχους για το υπόλοιπο της σεζόν.

«Γίνεται εξαιρετική δουλειά τη φετινή σεζόν και φαίνεται από τις εμφανίσεις, τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Ομάδα όπου την περσινή σεζόν τερμάτισε 8η και με αρκετές δυσκολίες, φέτος με παρόμοιο ρόστερ διεκδικεί το πρωτάθλημα. Με αυτά τα δεδομένα μπορώ να κρίνω την πορεία της ομάδας μας εξαιρετική» ήταν αρχικό του σχόλιο για τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας.

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με την KSV Hessen, ανέφερε: «Με την διακοπή των αγώνων του VGL, εστιάζουμε στο παιχνίδι της Ευρώπης ενάντια στην Hessen Kasel. Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να είμαστε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο να κλειδώσουμε την πρόκριση».

Όσο αφορά τους εναπομείναντες στόχους της σεζόν, είπε: «Οι στόχοι της ομάδα είναι οι κατακτήσεις τίτλων. Είμαστε σε όλες τις διοργανώσεις σε πλεονεκτική θέση οπόταν θα διεκδικήσουμε τα πάντα δίνοντας το 100%».