Home TOP NEWS Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκε πρώτη χρονιά στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ

Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκε πρώτη χρονιά στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ


Το στιγμιότυπο είναι από τον αγώνα με την ΑΕΛ στην πρώτη σεζόν παρουσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παλιό ΓΣΠ και στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ. Ο συνωστισμός ήταν τόσο μεγάλος ώστε φίλαθλοι υποχρεώθηκαν να περάσουν πάνω από τα κιγκλιδώματα και να μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπή οκτώ λεπτά πριν το τέλος, λόγω υπερβολικά μεγάλου αριθμού φιλάθλων στο γήπεδο!

Ήταν πράγματι δύσκολη η διεξαγωγή μερικών παιχνιδιών, ειδικά την πρώτη χρονιά παρουσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην ΚΟΠ, λόγω της κοσμοσυρροής που παρατηρείτο. Ήταν η πρώτη φορά που στην Κύπρο διεξάγονταν αγώνες στην παρουσία πέραν των 10 χιλιάδων φιλάθλων, τη στιγμή που τότε τα στάδια (ΓΣΠ, ΓΣΟ, ΓΣΕ, ΓΣΖ) δεν είχαν τέτοια χωρητικότητα.

Σημειώθηκαν διάφορα αξιοσημείωτα περιστατικά λόγω του υπερβολικά μεγάλου αριθμού φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ήθελαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, όπως αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία μας, αλλά και ένα άλλο στον αγώνα με την ΕΠΑ στο ΓΣΖ όταν οι οροφές των λεωφορείων χρησιμοποιήθηκαν ως κερκίδες!