Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Θέλουν να αποχαιρετήσουν το 2014 με νίκες

Θέλουν να αποχαιρετήσουν το 2014 με νίκες

U17-VsHalkanoras (10)


Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτό το Σαββατοκύριακο για τις αγωνιστικές των πρωταθλημάτων των μικρότερων ηλικιών. Η 14η αγωνιστική στα Πρωταθλήματα U13 και U15, όπως και η 13η αγωνιστική στα Πρωταθλήματα U17 και U21 θα είναι η τελευταία για το 2014, αφού η δράση θα συνεχιστεί με το νέο χρόνο.

Οι δύο ομάδες μας κάτω των 13 ετών έχουν δύσκολες αναμετρήσεις, με την ΟΜΟΝΟΙΑ 1 να αγωνίζεται στο Δάλι κόντρα στο Χαλκάνορα, που βρίσκεται πολύ κοντά στη βαθμολογία από την ομάδα μας. Οι τρεις βαθμοί για τους πράσινους είναι επιβεβλημένοι αφού σε περίπτωση απώλειας θα βρεθούν σε δύσκολη θέση για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η μικρότερη ομάδα μας στο ίδιο πρωτάθλημα έχει μπροστά της το ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο και θέλει να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Να συνεχίσει το σερί της που θα τη διατηρήσει στην κορυφή επιθυμεί η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 κόντρα στην ΜΕΑΠ. Οι πράσινοι φιλοξενούν την ομάδα του Πέρα Χωρίου-Νήσου και σκέφτονται μόνο τους τρεις βαθμούς.

Στα πάνω της βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 μετά από τις τρεις σερί νίκες και απέναντι στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν να πάρουν ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο. Η ομάδα μας ανέβηκε αρκετές θέσεις τις τελευταίες αγωνιστικές όμως θέλει να πάει ακόμη ψηλότερα και στο Λευκωσιάτικο ντέρμπι δεν επιθυμεί να αφήσει πίσω της βαθμούς. Για την ομάδα Νέων το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι πολύ σημαντικό. Οι πράσινοι ταξιδεύουν στη Λεμεσό για το παιχνίδι έχοντας στο μυαλό τους τη νίκη που ίσως τους ανεβάσει στην κορυφή, αφού οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις αγωνίζονται αναμεταξύ τους και κάποιες θα έχουν απώλειες.

Το πρόγραμμα των ομάδων μας το Σαββατοκύριακο:

Σάββατο:

U13 09:00 Χαλκάνορας – ΟΜΟΝΟΙΑ 1
Διαιτητής ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ 2 – Αποέλ
Διαιτητής ΣΙΜΟΣ ΤΑΡΑΠΟΥΛΟΥΖΗΣ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΠΕΤΡΟΣ ΞΥΝΑΡΗΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΔΟΤΟΥ

U17 11:00 Ολυμπιακός Λευκωσίας – ΟΜΟΝΟΙΑ
Διαιτητής ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΜΑΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΑΝΤΩΝΗΣ (Λ/σία) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Κυριακή:

U15 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΕΑΠ
Διαιτητής ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΥΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΙΕΡΗ

U21 14:30 Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ
Διαιτητής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΒΒΑ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΣΠΡΟΓΕΝΗΣ
Παρατηρητής
Παρατηρητής ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ