Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ισοπαλία στην Πάφο

Ισοπαλία στην Πάφο

U21-VsHalkanoras (14)


Σε αγώνα που άξιζε το τρίποντο η ομάδα των Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έφυγε με ένα βαθμό στις αποσκευές της από την Πάφο. 2-2 το τελικό αποτέλεσμα.

Οι πράσινοι είχαν ξανά εμπόδια στην προσπάθεια τους καθώς τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ ενώ η Πάφος FC ισοφάρισε στις καθυστερήσεις από θέση οφσάιντ. Τα σφυρίγματα ήταν ανάποδα σε πολλές φάσεις και ο Φάτσιο Μπούις έχει μία παράξενη κατάσταση να διαχειριστεί αφού είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά είναι υποχρεωμένος να τους ανεβάσει το ηθικό μετά την σημερινή απογοήτευση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε με γκολ του Ξένιου Θεοδούλου με την Πάφο να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Γιώργος Ιβανόφ έδωσε ξανά προβάδισμα για την ομάδα μας όμως ο ρεφ κρατούσε έξτρα χρόνο μέχρι ο αντίπαλος να σκοράρει, κάτι που έγινε όπως προαναφέραμε από θέση οφσάιντ.

Το αποτέλεσμα ρίχνει την ΟΜΟΝΟΙΑ από την κορυφή καθώς όλοι οι άλλοι συνδιεκδικητές εύκολα ή… δύσκολα πήραν νίκες. Στους 29 βαθμούς η ΟΜΟΝΟΙΑ, στους 31 Αποέλ και Απόλλων και στους 30 η ΑΕΛ.

OMONOIA: Χαραλάμπους, Λοΐζου, Αντρέου, Χρυσοστόμου, Π.Θεοδούλου, Ξ.Θεοδούλου, Φιάκας, Λούβαρης (Γιασεμή), Σοφοκλέους (Βασιλείου), Ηροδότου (Κουλουμπρής), Ιβανόφ