Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Οι υποχρεώσεις των πράσινων με τις μικρότερες Εθνικές ομάδες

Οι υποχρεώσεις των πράσινων με τις μικρότερες Εθνικές ομάδες

U15-VsDigenis (47)
Οι τρεις παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που κλήθηκαν στην Εθνική U15

Αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όλων των ηλικιών θα λείπουν από προπονήσεις αυτή την εβδομάδα λόγω υποχρεώσεων τους με τις μικρότερες Εθνικές ομάδες της χώρας μας.


Εθνική Παίδων U15
Προπόνηση την Τετάρτη στις 16:00 στο βοηθητικό του Μακαρείου σταδίου θα έχουν οι Χρίστος Καρατσίας, Σταύρο Χριστοφόρους και Στέλιος Ιακώβου. Οι τρεις παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με στόχο να πάρουν πάλι κλήση ενόψει του διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί την Κύπρο τον επόμενο μήνα. Δύο ακόμη πράσινοι είχαν προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα με την Εθνική Παίδων U14, η οποία επίσης θα συμμετέχει σε τουρνουά το Μάρτη.

Εθνική Παίδων U17
Ο Μιχάλης Κλαρκ βρίσκεται ήδη με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για προπόνηση σήμερα, ενώ αύριο και την Πέμπτη θα βρίσκεται στην αποστολή για τα φιλικά με το Λουξεμβούργο. Ενδιάμεσα των δύο αγώνων υπάρχει προπόνηση. Τα φιλικά θα προγραμματισμένα με ώρα έναρξης τις 14:30, με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Ορμίδια και το δεύτερο στο ΓΣΖ.

Εθνική Νέων U19
Μια πράσινη εκπροσώπηση στην κλήση για δύο προπονήσεις σήμερα Δευτέρα και την Τετάρτη. Ο Σωτήρης Φιάκας θα προπονηθεί με την υπόλοιπη Εθνική ομάδα στα βοηθητικά του Μακαρείου σταδίου.

Εθνική Ελπίδων U21
Φιλικό αύριο Τρίτη με την Εθνική Αγγλίας C και οι Κωνσταντίνος Παναγή, Ανδρέας Παναγιώτου, Ιάκωβος Σαμμούτης και Παντελής Κονομής έχουν κληθεί για το παιχνίδι. Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα με προπόνηση και αύριο στις 15:00 στο Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή θα δώσει τον αγώνα που εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τους επίσημους αγώνες που ακολουθούν.