Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Με το βλέμμα μόνο στους τρεις βαθμούς

Με το βλέμμα μόνο στους τρεις βαθμούς

U13a-VSapoel (49)


Όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αγωνίζονται στα Πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιών έχουν στόχο αυτό το Σαββατοκύριακο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι αντίπαλοι δεν είναι εύκολοι, αφού τα τέσσερα από τα πέντε μπορούν να χαρακτηριστούν ντέρμπι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως οι παίκτες σε κάθε πράσινη ομάδα είναι αποφασισμένοι για να κερδίσουν. Τρεις από τις ομάδες μας διεκδικούν την πρωτιά στα πρωταθλήματα τους, είναι στο κόλπο της 1ης θέσης και οι τρεις βαθμοί είναι επιβεβλημένοι από όποια πλευρά και να το δεις. Το βλέμμα των πράσινων είναι στους τρεις βαθμούς και θα κάνουν τα πάντα για να τους πάρουν.

Αρχίζοντας από τις μικρότερες ομάδες μας, κάτω των 13 ετών, που αρχίζουν το “χορό” το Σάββατο το πρωί, η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσει ελπίδες κατάκτησης της 1ης θέσης στο Β’ όμιλο Λευκωσίας. Η μικρότερη μας ομάδας, ΟΜΟΝΟΙΑ 2 παίζει για τις εμπειρίες όμως οι μικροί θέλουν μια νίκη για να επανέλθουν στις επιτυχίες, κάτι που χρειάζονται όμως δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Να υπερασπιστεί τη θέση της στην κορυφή θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 που αγωνίζεται στην έδρα της, σε ένα παιχνίδι δύσκολο που δεν έχει την ευχέρεια απώλειας βαθμών.

Μετρά εννέα αγώνες αήττητη, με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Οι πράσινοι έχουν εντός έδρας παιχνίδι και χρίζονται ως φαβορί, όμως αυτό καλούνται να το αποδείξουν εντός αγωνιστικού χώρου. Ντέρμπι, τυπικά, εκτός έδρας έχει η ομάδα Νέων του τριφυλλιού, με το στόχο να μην είναι άλλος από τη νίκη, που θα διατηρήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ ψηλά, ενώ θα της δώσει αέρα ψυχολογίας ενόψει του αιώνιου ντέρμπι.

Το πρόγραμμα των ομάδων μας:

Σάββατο:

U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΟΪ Λακατάμιας 
Διαιτητής ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΝΑΡΗΣ

U13 09:00 CITY FSC – ΟΜΟΝΟΙΑ
Διαιτητής ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΥΜΕΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΛΟΪΖΟΣ ΧΑΤΖΗΛΟΗΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

U17 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ομόνοια Αραδίππου
Διαιτητής ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΝΑΙΔΗΣ

Κυριακή:

U15 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιακός
Διαιτητής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΛΩΜΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΑΒΡΑΑΜ ΝΕΓΡΗΣ

U21 11:00 Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ
Διαιτητής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΥΛΑΚΤΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΖΑΚΟΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΟΥΡΡΑ
Παρατηρητής ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ