Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μεγάλη νίκη για τους Παίδες U15

Μεγάλη νίκη για τους Παίδες U15

U15-Halkanoras (48)


Με νίκη επί του Ολυμπιακού τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της δράσης στον όμιλο Λευκωσίας του Πρωταθλήματος U15 συνέχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι κέρδισαν με 2-1 τον 3ο στη βαθμολογία Ολυμπιακό και διατηρήθηκαν στην κορυφή θέλοντας πλέον μόνο ένα βαθμό για να κλειδώσουν την πρόκριση στη φάση Elite που οδηγούν οι δύο πρώτες θέσεις. Φυσικά η ομάδα του Κυριάκου Χαϊλή θέλει και την πρωτία αφού βρίσκεται στην 1η θέση από την πρεμιέρα και δικαιωματικά πιστεύει ότι μας ανήκει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξένησε τους μαυροπράσινους στη 19η αγωνιστική ανοίγοντας το σκορ στο τελευταίο λεπτό τους πρώτου ημιχρόνου με τον Γιώργο Κακουλλή. Ο αντίπαλο ισοφάρισε στο 65ο λεπτό, όμως η απάντησε που πήρε ήταν άμεση, αφού πέντε λεπτά αργότερα ο Μάριος Χαραλάμπους έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα μας και την νίκη με 2-1.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με 52 βαθμούς οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, με τον αιώνιο αντίπαλο να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με δύο βαθμούς λιγότερους και τον Ολυμπαικό να ακολουθεί με 44 βαθμούς. Η επόμενη αγωνιστική θα κρίνει πολλά, με την ομάδα μας να κοντράρεται με το Διγενή, τη μοναδική ομάδα που μας κέρδισε φέτος, ενώ το Αποέλ αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό, που παίζει το τελευταίο του χαρτί για τη 2η θέση.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους  Σάββα Πογιατζιή, Μιχάλη Καουρτίσιη, Στέλιο Ιακώβου, Εμμανουήλ Χρυσοστόμου, Χαράλαμπο Κόκκινο, Πέτρο Παναγιώτου, Μάριο Χαραλάμπους, Ιάκωβο Παναγή, Γιώργο Κακουλλή, Σταύρο Χριστοφόρου και Χρίστο Καρατζιά.
Αλλαγή πέρασαν οι Αρτέμης Μαυροφτής, Χρυσόστομος Φιλίππου και Νικόλας Χριστοδούλου.