Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κυνηγούν και οι οκτώ τη νίκη

Κυνηγούν και οι οκτώ τη νίκη

Aca-U17-pr-latsia (30)


Οκτώ ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιών, όλες κυνηγούν τη νίκη ασφαλώς και αυτό το Σαββατοκύριακο. Δύσκολα παιχνίδια στο πράσινο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, με το αιώνιο ντέρμπι στο προαιρετικό U17 να ξεχωρίζει.

Το διήμερο 26 και 27 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες. Πέντε ομάδες μας έχουν αγώνα το Σάββατο, ενώ για τις υπόλοιπες τρεις, οι αναμετρήσεις τους είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή.

Για το Προαιρετικό Πρωτάθλημα U13, στη Λευκωσία η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 υποδέχεται στο Ασπίς Γερίου το ΘΟΪ και η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 αντιμετωπίζει στο γήπεδο του ΑΟΛ Λακατάμιας τον Κεραυνό. Σε Λεμεσό και Λάρνακα οι ομάδες μας φιλοξενούν την ΑΕΖ και την ΕΝΠ αντίστοιχα. Όλες οι πιο πάνω αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο στις 9:00.

Να ζευγαρώσει τις νίκες της θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που πάει στην Περιστερώνα να αντιμετωπίσει την Ελπίδα Αστρομερίτη. Η αναμέτρηση για τον Όμιλο Λευκωσίας του Προαιρετικού Πρωταθλήματος U15 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο “Κατωκοπιά” την Κυριακή στις 9:00.

Το πρώτο της τρίποντο στο Πρωτάθλημα U17 ψάχνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, που υποδέχεται στο βοηθητικό του Μακαρείου τον Ολυμπιακό. Το Λευκωσιάτικο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 11:00.

Αιώνιο ντέρμπι έχουμε στη 2η αγωνιστική του Προαιρετικού Πρωταθλήματος U17. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κοντράρεται εκτός έδρας με το Αποελ, σε μια αναμέτρηση που ο μοναδικός στόχος για την ομάδα μας είναι να κερδίσει. Την Κυριακή στο βοηθητικό γήπεδο του Μακαρείου θα διεξαχθεί ο αγώνας, που θα ξεκινήσει στις 11:00.

Τίποτα πέραν από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς δεν σκέφτονται στην ομάδα Νέων. Κόντρα στην ΠΑΕΕΚ για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος U21 αγωνίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλει να κερδίσει, έτσι ώστε να ανεβεί και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων μας:

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (1) – ΘΟΪ Λακατάμιας Γήπεδο Ασπίς Γερίου
U13 09:00 Κεραυνός – ΟΜΟΝΟΙΑ (2) Γήπεδο ΑΟΛ Λακατάμιας
U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) – ΑΕΖ Γήπεδο Δήμου Πολεμιδιών
U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) – ΕΝΠ Κοινοτικό Στάδιο Πύλας

U17 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιακός Βοηθητικό Μακαρείου

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

U15 09:00 Ελπίδα Αστρομερίτη – ΟΜΟΝΟΙΑ Στάδιο “Κατωκοπια” στη Περιστερώνα

U17 11:00 Αποελ – ΟΜΟΝΟΙΑ Βοηθητικό Μακαρείου (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

U21 16:00 ΠΑΕΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ Γήπεδο “Κερύνειας-Επιστροφή”