Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πρώτη νίκη και ευχαριστίες

Πρώτη νίκη και ευχαριστίες

U13-Larnaca
Φωτογραφία από τη σελίδα του κλιμάκιο Λάρνακας

Με εντυπωσιακό σκορ έφτασαν στην πρώτη τους νίκη οι “πράσινοι” της Λάρνακας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 του κλιμακίου της πόλης επικράτησαν με 7-2 της ΕΝΠ, στην 2η αγωνιστική του Α’ Ομίλου Λάρνακας του Πρωταθλήματος U13.


Πέντε τέρματα σημείωσε ο Κυριάκος Καδής και από ένα οι Παναγιώτης Νικολάου και Αργύρης Κίττου. Έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη και παρέμειναν συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, πανηγυρίζοντας έτσι τους πρώτους τους βαθμούς. Οι παίκτες του Χάρη Νικολάου πλέον αφήνουν πίσω τους την αναμέτρηση και βλέπουν τη συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΖΟΣ (37′ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ), ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (44′ ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΙΤΤΟΥ), ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΔΗΣ, ΠΑΝΟΣ (45′ ΝΙΚΟΛΑΟΥΡΑΦΑΗΛ ΜΑΥΡΗΣ), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΙΑΚΑΛΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.

Ευχαριστίες για την παραχώρηση του γηπέδου στην Πύλα
Το Κλιμάκιο Λάρνακας της ακαδημίας ποδοσφαίρου της U13-LarnacaΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κοινοτάρχη της Πύλας, Σίμο Μυτίδη, και τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου για την παραχώρηση του γηπέδου.

Η ομάδα μας έχει ως έδρα το γήπεδο στην Πύλα, το οποίο διαθέτει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις που χρειάζονται για τις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες.