Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Εφτά νίκες και ένα “Χ”

Εφτά νίκες και ένα “Χ”

Aca-U21-ermis (22)


Απολογισμό εφτά νίκες και μία ισοπαλία είχαν οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ των μικρότερων ηλικιών το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Στην 3η αγωνιστική, στο “πράσινο” στρατόπεδο είχαμε αρκετά χαμόγελα, κάτι που ελπίζουμε να συνεχιστεί, με ακόμη περισσότερες νίκες και στο τέλος της χρονιάς με επιτυχίες και τίτλους!

Το τρία στα τρία μετρούν τρεις ομάδες μας, ενώ αήττητες παραμένουν τέσσερις από τις οκτώ. Δεν παραβιάστηκε ακόμη η εστία των ομάδων U13Α και U15.

Όπως αναμενόταν, η ΟΜΟΝΟΙΑ (1) πήρε εύκολο τρίποντο και συνέχισε έχοντας το απόλυτο στο Πρωτάθλημα U13. Για τον Α’ Όμιλο Λευκωσίας, η ΟΜΟΝΟΙΑ (2) εξήλθε ισόπαλη στο αιώνιο ντέρμπι. Με νίκες συνέχισαν οι ομάδες των Κλιμακίων Λεμεσού και Λάρνακας.

Δεν σταματάει πουθενά η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που επικράτησε με 2-0 του ΘΟΪ. Το παιχνίδι λογαριάζεται ως ντέρμπι μέσα στον όμιλο Λευκωσίας και οι “πράσινοι” ξεπέρασαν χωρίς απώλειες ένα δύσκολο αντίπαλο.

Συνεχίζει ακάθεκτη η ομάδα παίδων U17, που δραπέτευσε με το “διπλό” από την Αγία Νάπα και παρέμεινε αήττητη και κοντά στην κορυφή.

Μόνη πρώτη διατηρήθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, που αγωνίζεται στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα. Μέσα στην έδρα της, η ομάδα μας πήρε ακόμη ένα τρίποντο, με σχετική ευκολία, αφού υπερείχε του αντιπάλου.

Βρήκε το ρυθμό της η ομάδα Νέων και πήρε ακόμη ένα τρίποντο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 επικράτησε με 4-0 του Ερμή και έδειξε καλά στοιχεία, όμως χρειάζεται ακόμη βελτίωση.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των ομάδων μας:

U13 Εθνικός Λατσιών – ΟΜΟΝΟΙΑ (1) 0-17
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (2) – Αποελ 2-2
U13 Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) 0-7
U13 Οθέλλος Αθηαίνου – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) 1-2

U15 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΟΪ 2-0

U17 Αγία Νάπα – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Διγενής Μόρφου 4-0 (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

U21 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ερμής 4-0

Στο Omonoianews.com μπορείτε να βρείτε τις βαθμολογίες όλων των Πρωταθλημάτων που αγωνίζονται οι ομάδες της ακαδημίας μας. Πατήστε ΕΔΩ. Ακόμη, στην ιστοσελίδα μας, δείτε το πρόγραμμα των ομάδων U13, U15, U17, U21 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.