Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στην κορυφή με 8άρα

Στην κορυφή με 8άρα

Aca-U17-aris-Kontolefteros (29)


Πάτησε κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, που επιβλήθηκε με 8-0 του Ερμή εκτός έδρας. Η ομάδα μας συνέχισε τις εκπληκτικές εμφανίσεις, περνώντας σαν σίφουνας από την Αραδίππου. Στην 1η θέση ανέβηκαν οι “πράσινοι”, εκεί που συγκατοικούν με την Ανόρθωση, που στην 6η αγωνιστική έμεινε στην ισοπαλία.

Άργησαν να ανοίξουν το σκορ οι “πράσινοι”, όμως όταν το έκαναν όλα έγιναν ευκολότερα για αυτούς. Στο 35ο λεπτό ο Παύλος Κοντολεύτερος έγραψε το 1-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γιάννης Κουλουτέρης διπλασίασε τα τέρματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στην επανάληψη η ομάδα μας ήταν καταιγιστική, πετυχαίνοντας ακόμη έξι γκολ. Στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου μέρους σκόραραν οι Μιχάλης Κλαρκ, Παύλος Κοντολεύτερος και Νικόλας Πατσής κατά σειρά. Τα υπόλοιπα τρία γκολ ήρθα στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης, με τον Αλέξανδρο Μηλωνά να κάνει το 6-0, ενώ με δύο γκολ του Αριστείδη Νικολάου το σκορ ανέβηκε στο 8-0.

Η ομάδα μας μετρά 5 νίκες και μια ισοπαλία, αυτή της πρεμιέρας. Μάζεψε 16 βαθμούς, έχοντας συντελεστή τερμάτων 28 υπέρ και μόλις 3 κατά.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (48′ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ), ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΒΙΟΛΑΡΗΣ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΑΡΚ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΤΟΥ (55′ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΣΗΣ (50′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ).