Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κούρσα με εφτά εμπόδια

Κούρσα με εφτά εμπόδια

Aca-U17-pr-latsia (27)


Εφτά αγώνες περιλαμβάνει και αυτό το Σαββατοκύριακο, 24 και 25 Οκτωβρίου, το “πράσινο” πρόγραμμα της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ρεπό έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ U13α στην 6η αγωνιστική. Δεν υπάρχει μεγάλο ντέρμπι, όμως όλες οι αναμετρήσεις αποτελούν ακόμη ένα εμπόδιο, που οι ομάδες μας θα κληθούν να ξεπεράσουν.

Εκτός έδρας αποστολή για πέντε ομάδες μας, που θέλουν όλες το “διπλό”, ενώ οι δύο που αγωνίζονται στο “σπίτι” τους θέλουν να συνεχίσουν χωρίς απώλειες.

Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ (2) στο Πρωτάθλημα U13, που έχει εντός έδρας παιχνίδι και θέλει να το εκμεταλλευτεί για να πάρει το τρίποντο. Δύσκολο παιχνίδι περιμένει τους “πράσινους” της Λάρνακας και της Λεμεσού, που αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ και την ΑΕΛ αντίστοιχα.

Δεν αναμένεται να δυσκολευτεί στην αναμέτρηση που έχει μπροστά της για το Πρωτάθλημα U15 η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στον Όμιλο Λευκωσίας, οι “πράσινοι” εάν δείξουν σοβαρότητα θα πάρουν τη νίκη.

Μια ανάσα από την κορυφή του Πρωταθλήματος U17 είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλει να διατηρηθεί στα ψηλά στρώματα. Το τριφύλλι δοκιμάζεται με αντίπαλο την ουραγό της βαθμολογίας.

Στην κορυφή με το απόλυτο των βαθμών θέλει να συνεχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, που αγωνίζεται στο Προαιρετικό πρωτάθλημα. Το διπλό αποτελεί ο μοναδικός στόχος των πράσινων στο παιχνίδι.

Να επιστρέψουν με το διπλό από την Πάφο σκοπεύουν οι Νέοι, που έχουν δύσκολο έργο κόντρα στην τοπική ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 είναι πανέτοιμη για τη νίκη, που τη χρειάζεται για να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις.

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (2) – Διγενής Μόρφου Γήπεδο Αναγέννησης Λυθροδόντα
U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) – ΑΕΛ Γήπεδο Δόξας Πολεμιδιών
U13 09:00 ΑΕΚ Λάρνακας – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.)

U17 11:00 Ερμής – ΟΜΟΝΟΙΑ Δημοτικό στάδιο Αραδίππου

Κυριακή 25 Οκτωβρίου

U15 09:00 Ολυμπιάς Λυμπιών – ΟΜΟΝΟΙΑ Στάδιο “Κατωκοπια” στη Περιστερώνα

U17 11:00 Εθνικός Λατσιών – ΟΜΟΝΟΙΑ Γήπεδο Ασπίς Γερίου (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

U21 14:30 Πάφος FC – ΟΜΟΝΟΙΑ Βοηθητικά γήπεδα Πάφος FC