Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αιώνιες κόντρες και ντέρμπι κορυφής

Αιώνιες κόντρες και ντέρμπι κορυφής

Aca-U17-apollonas (27)


Πρόγραμμα φωτιά για τις πράσινες ομάδες της ακαδημίας αυτό το Σαββατοκύριακο. Εκτός από τα δύο ντέρμπι που περιλαμβάνει σε U13 και U15, έχουμε και ντέρμπι κορυφής στο Πρωτάθλημα U17.

Συνολικά εφτά αναμετρήσεις έχουν οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην 10η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων στις μικρότερες ηλικίες. Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι κορυφής στους U17 (Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ) και U15 (ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ), όπως και το αιώνιο ντέρμπι κάτω των 13 στον Α’ Όμιλο Λευκωσίας.

Στο Πρωτάθλημα U13 η ΟΜΟΝΟΙΑ (1) έχει εντός έδρας παιχνίδι και είναι το μεγάλο φαβορί για το τρίποντο. Αιώνιο ντέρμπι έχουν οι πράσινοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (2), που είναι αποφασισμένοι να πάρουν το διπλό. Να επιστρέψουν στις νίκες θέλουν οι μικροί της Λάρνακας και να ανέβουν βαθμολογικά. Ρεπό έχουν τα τριφυλλάκια της Λεμεσού.

Μεγάλο ντέρμπι κορυφής στο Πρωτάθλημα U15, με την ομάδα μας να φιλοξενεί το Αποέλ. Αήττητοι οι πράσινοι μέχρι τώρα και πηγαίνουν με την καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι, με ένα και μοναδικό στόχο, τη νίκη!

Ώρα για το δυσκολότερο, μέχρι το επόμενο, εμπόδιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Η ομάδα μας πηγαίνει στη Λάρνακα να αντιμετωπίσει τη συγκάτοικο της στην κορυφή, Ανόρθωση, έχοντας στο μυαλό να δραπετεύσει με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Εύκολο αναμένεται να είναι το παιχνίδι της ομάδας κάτω των 17 του Προαιρετικού Πρωταθλήματος. Κόντρα στην τελευταία της βαθμολογίας, οι πράσινοι είναι το ακλόνητο φαβορί και εάν παρουσιαστούν όπως μας έχουν συνηθίσει θα πάρουν τη νίκη.

Επιστροφή στη δράση για την ομάδα Νέων. Οι πράσινοι καλούνται να πάρουν το τρίποντο μέσα στην έδρα τους κόντρα στο ΘΟΪ και να ανέβουν βαθμολογικά. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες…

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής: 

Σάββατο 21 Νοεμβρίου

U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (1) – Εθνικός Λατσιών Γήπεδο Ασπίς Γερίου
U13 09:00 Αποελ – ΟΜΟΝΟΙΑ (2) Γήπεδο Pascal
U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) – Οθέλλος Αθηαίνου Γήπεδο Ορφέα Αθηαίνου

U17 11:00 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ Κοινοτικό Δρομολαξιάς

Κυριακή 22 Νοεμβρίου

U15 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ Γήπεδο ΑΟΛ Λακατάμιας

U17 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΣΙΛ (Προαιρετικό Πρωτάθλημα) Γήπεδο Ασπίς Ποταμιάς

U21 14:30 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΟΪ Βοηθητικό Μακαρείου