Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Έπιασε» τον αιώνιο στην κορυφή

«Έπιασε» τον αιώνιο στην κορυφή

Aca-U13-a-Thoi (50)


Εκτός έδρας νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ (1) στην 9η αγωνιστική του Β’ Ομίλου Λευκωσίας στο πρωτάθλημα U13. Η ομάδα μας πέρασε χωρίς βαθμολογικές απώλειες από τη Λακατάμια και την έδρα του ΘΟΪ. Με 4-1 επικράτησαν οι πράσινοι και ανέβηκαν στην κορυφή, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερα από τον αιώνιο.

Στο 12ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε πίσω στο σκορ, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Παναγιώτης Χριστοδούλου ισοφάρισε. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1. Στην επανάληψη η ομάδα του Άντρου Αυλωνίτη τα έδωσε όλα για να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε. Στο 47ο λεπτό ο Μάριος Αντωνίου έδωσε προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μιχάλης Πάρπα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στο τριφύλλι. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 55ο λεπτό ο Τάσος Γεωργίου.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ (36′ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΝΙΑΤΗΣ), ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (65′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΕΝΡΥ ΛΕΟ ΚΑΣΙΝΗΣ), ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΠΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ (61′ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ), ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΡΟΥΘΟΥ (36′ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ), ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (42′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΠΡΗΣ).