Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μία με το απόλυτο, δύο με συγκάτοικους στην κορυφή

Μία με το απόλυτο, δύο με συγκάτοικους στην κορυφή

Aca-U17-pr-Digenis (25)


Πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των ομάδων της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην 8η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων τους. Έσπασε το αήττητο της ομάδας κάτω των 17 του Προαιρετικού, ενώ απώλειες είχε και η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, όμως και οι δύο παραμένουν στην κορυφή. Το απόλυτο έχει μόνο η ομάδα U15 του τριφυλλιού. Από κοντά παρακολουθούν την κορυφή οι ομάδες κάτω των 13 στους ομίλους που αγωνίζονται. Οι Νέοι συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, με στόχο να ψαλιδίσουν τη διαφορά από την 1η θέση.

Από κοντά στις πρώτες θέσεις παραμένουν οι ομάδες κάτω των 13 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στη Λευκωσία οι δύο ομάδες μας βρίσκονται στη 2η θέση, η κάθε μια στον όμιλο της.

Το βιολί της συνεχίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που μετρά 8 στα 8 και παραμένει μόνη στην κορυφή. Ακολουθεί ρεπό και αιώνιο ντέρμπι σε δύο εβδομάδες.

Μπορεί να έμεινε στην ισοπαλία μετά από έξι σερί τρίποντα, όμως διατηρήθηκε στην κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, που έχει συγκάτοικο την Ανόρθωση.

Στο προαιρετικό κάτω των 17, η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε την πρώτη της ήττα και πλέον στην κορυφή έχει συγκάτοικο τον αιώνιο αντίπαλο.

Η ομάδα Νέων συνέχισε χωρίς απώλειες και στοχεύει να ανεβεί περισσότερο στη βαθμολογία.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των ομάδων μας στην 8η αγωνιστική:

U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (1) – Δόξα 2-0
U13 Χαλκάνορας – ΟΜΟΝΟΙΑ (2) 1-6
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) – Ανόρθωση 2-1
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) – Διγενής Ορόκλινης 0-2

U15 ΠΑΕΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-6

U17 ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2
U17 Διγενής – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1 (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

U21 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΠ 4-1