Home TOP NEWS Το “ευχαριστώ” των 2003 στον Α.Μηλιώτη

Το “ευχαριστώ” των 2003 στον Α.Μηλιώτη

Grassroots2003team (49)


Ο Ανδρέας Μηλιώτης μετά από πέντε χρόνια στον πάγκο των επίλεκτων ηλικιακής κατηγορίας 2003, αποχωρεί και όλοι στην ομάδα τον ευχαριστούν για όσα μαζί πέτυχαν.

Ο Οργανωτικός Υπεύθυνος Ακαδημίας αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οργάνωση των τμημάτων υποδομής της ομάδας. Ο ίδιος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξέφρασε την περηφάνια του για την ομάδα των μικρών. Πιο κάτω διαβάστε και τις ευχαριστίες της ομάδας.

Το βίντεο που δημοσίευσε η σελίδα των 2002-03:

Η ανάρτηση τους:

Μετά από περίπου 5 χρόνια ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στον πρώτο σας προπονητή τον κύριο σας, Ανδρέα Μηλιώτη…να πείτε αντίο μόνο στο ρόλο του προπονητή γιατί αυτά που σας δένουν είναι πολύ περισσότερα…!!! Μεγαλώνοντας μαζί ζήσατε μοναδικές στιγμές, χαράς ,λύπης , απογοήτευσης αλλά και δύναμης , θέλησης , πάθους …. όπου όλες αυτές οι στιγμές σας οδήγησαν σε κάτι πιο μεγάλο και πιο δυνατό ….. σας έκαναν οικογένεια. ..δεθήκατε με μοναδικό τρόπο και γίνατε μια δυνατή ομάδα όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό…Οι τίτλοι πολλοί , οι χαρές μεγάλες και οι αναμνήσεις εκεί…να σας ακολουθούν και να σας θυμίζουν την αρχή… μια αρχή καθόλου εύκολη αλλά με την σωστή καθοδήγηση ,την επιμονή αλλά και την Υπομονή του προπονητή σας καταφέρετε να γίνεται αυτό που είστε σήμερα…μια δεμένη και δυνατή ομάδα..!!! Ανδρέα και εμείς με την σειρά μας σε ευχαριστούμε για τον χρόνο και την υπομονή που αφιέρωσες στα παιδιά μας …καλή συνέχεια σε ότι κάνεις και καλές επιτυχίες τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή…!!!!