Home TOP NEWS Οδηγός ο χαρακτήρας στη β’ φάση, μάθημα οι μειωμένες επιλογές ενόψει προγραμματισμού

Οδηγός ο χαρακτήρας στη β’ φάση, μάθημα οι μειωμένες επιλογές ενόψει προγραμματισμού


Δεκαεννέα βαθμούς από τους 27 διαθέσιμους κατέκτησε στους 9 αγώνες στο πρώτο γκρουπ η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η εντυπωσιακή της παρουσία στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της έδωσε το δικαίωμα να φτάνει στην υλοποίηση του στόχου της εξασφάλισης Ευρωπαϊκού εισιτηρίου κι ενώ απομένει άλλη μία αγωνιστική για να κλείσει η σεζόν στο πρωτάθλημα.

Η παρουσία της ομάδας στα διαδοχικά ντέρμπι στο πρώτο γκρουπ θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για την επόμενη σεζόν, αλλά και μάθημα, ώστε να δημιουργηθεί το ρόστερ το οποίο θα της δώσει τη δυνατότητα να μπει με απαιτήσεις τίτλου στον επόμενο μαραθώνιο.

Στοίχησαν οι απουσίες που προέκυψαν από τραυματισμούς, στοίχησε σίγουρα και το γεγονός ότι ο προπονητής είχε από το ξεκίνημα του στην ομάδα περιορισμένες επιλογές, οι οποίες λιγόστεψαν αργότερα. Η ομάδα τα πήγε καλά, θα μπορούσε να τα πάει ακόμα καλύτερα και να κυνηγήσει, παρά τις μειωμένες πιθανότητες της, ακόμα και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η ομάδα έδειξε μεν δυναμισμό και έναν χαρακτήρα εξαιρετικό στους αγώνες της, έβγαλε αξιοπιστία και πάνω σε αυτό πρέπει να κτίσει. Όμως και το κομμάτι του προγραμματισμού είναι κρίσιμο για να πλαισιωθεί το ρόστερ με παίκτες που θα προσδώσουν ποιότητα και βάθος για να ανταποκριθούμε στους ψηλούς στόχους που θα τεθούν.