Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο βασικός χορηγός της ακαδημίας ποδοσφαίρου

Ο βασικός χορηγός της ακαδημίας ποδοσφαίρου

 


Τα Ακουστικά Κέντρα Κύπρου είναι ο βασικός χορηγός των ομάδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Το λογότυπο της εταιρείας έχει τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος των εμφανίσεων των ομάδων του τριφυλλιού: Αναλυτικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας ανάμεσα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου και την εταιρεία ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΥΠΡΟΥ, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Το λογότυπο των ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΥΠΡΟΥ θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της επίσημης φανέλας όλων των ομάδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ η εταιρεία, θα λάβει την προβολή που προσφέρει το ελκυστικό χορηγικό πακέτο του συλλόγου.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεργάζεται με τα ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΥΠΡΟΥ. Κοινός στόχος και των δύο πλευρών είναι η δημιουργία μίας συνεργασίας με ισχυρούς δεσμούς και αμοιβαία οφέλη, που θα δημιουργήσει τις προοπτικές για να τεθεί σε μακροχρόνια βάση.

Η εταιρία ασχολείται με εισαγωγές και εμπόριο ακουστικών βαρηκοΐας, ακουολογικών μηχανημάτων, ωτορυνολαρυγγολογικών μηχανημάτων και εργαλειών, καθώς και διαφόρων βοηθημάτων ακοής και αξεσουάρ όπως μπαταρίες, ειδικά τηλέφωνα για βαρήκοους κ.λπ. Μέσω της εξειδικευμένης εξυπηρέτησης και της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων και υπηρεσιών της, είναι ικανή να προσφέρει τα απαραίτητα εξαρτήματα και βοηθήματα στα άτομα με ειδικές ανάγκες και πέραν τούτου μπορεί τώρα, μέσα από το μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει, να φέρουν τη βοήθεια σε αυτούς που τη χρειάζονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Σήμερα η εταιρεία διατηρεί καταστήματα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, τα οποία είναι εξοπλισμένα και στελεχωμένα με όλο τον απαραίτητο Τεχνολογικό και Ακουολογικό εξοπλισμό και με εξειδικευμένα και εκπαιδευμένα άτομα για την ομαλή λειτουργία των προϊόντων και δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ευχαριστεί θερμά τα ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΥΠΡΟΥ για τη συμφωνία, η οποία αποδεικνύει η για άλλη μία φορά το εκτόπισμα και τη δυναμική του Εμπορικού Ονόματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

akoustika-kentra