Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Φιάκας: «Το κίνητρο είναι μεγάλο για όλους μας»

Φιάκας: «Το κίνητρο είναι μεγάλο για όλους μας»

 


Δηλώσεις από το Μαυροβούνιο όπου βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Νέων έκανε ο Σωτήρης Φιάκας. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο που θα δώσει αύριο η ομάδα κάτω των 19 ετών της Κύπρου και θα κρίνει πολλά όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Pod Malim Brdom, συνεχίστηκε σήμερα με πρωινή προπόνηση.

«Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για διάκριση και θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το κίνητρο είναι μεγάλο για όλους μας, θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε στην αποστολή μας ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε δυσκολίες. Το παιχνίδι με την Κροατία αποτελεί παρελθόν και το μόνο που μας απασχολεί είναι το Μαυροβούνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φιάκας, που ήταν στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην αναμέτρησης της πρεμιέρας.

Πιο κάτω αποσπάσματα από το ρεπορτάζ στο cfa.com.cy:

Ο αγώνας της Παρασκευής χαρακτηρίζεται κλειδί για την πορεία της ομάδας μας στο δωδέκατο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Ο απολογισμός της πρεμιέρας κατέγραψε ήττα τόσο για την Εθνική μας όσο και για το Μαυροβούνιο και πλέον το αποτέλεσμα στο μεταξύ μας παιχνίδι θα καθορίσει πολλά για τις θέσεις της πρόκρισης. Την Παρασκευή θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας της Κροατίας με τα Νησιά Φαρόε, των ομάδων που ξεκίνησαν νικηφόρα”.

Από αγωνιστικής πλευράς η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και όλο το βάρος έχει επικεντρωθεί στη σωστή προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα ενόψει του αγώνα της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις ενδείξεις ο Νεόφυτος Λάρκου θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα της Κροατίας.

Ο αγώνας της πρεμιέρας αποτελεί παρελθόν και παρά την ήττα η Εθνική μας διατηρεί της ελπίδες της για διάκριση με την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλίσουμε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους διοργανωτές του ομίλου.