Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ “Έκλεισε” τον πρώτο γύρο στην κορυφή η ομάδα Νέων

“Έκλεισε” τον πρώτο γύρο στην κορυφή η ομάδα Νέων

 


Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο Πρωτάθλημα Νέων βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή, που “έκλεισε” με νίκη κόντρα στην ΕΝΠ με ανατροπή στο σκορ. Όσον αφορά τις ομάδες Παίδες του “τριφυλλιού”, η ΟΜΟΝΟΙΑ U18 έριξε εκτός έδρας “4άρα, ενώ σημαντική νίκη πέτυχαν οι “πράσινοι” κάτω των 14, παραμένοντας κοντά στην 1η θέση. Την ήττα δέχθηκαν οι ομάδες των U15 και U16, ενώ ισόπαλα έμειναν τα τριφυλλάκια στο Πρωτάθλημα U13.

Τυχερή που πήρε και τον ένα βαθμό!
Δεν παρουσιάστηκε σοβαρή και το πλήρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, που έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα μας ισοφάρισε μάλιστα στο τελευταίο λεπτό, με σκόρερ τον Στυλιανό Γιάγκου.

Ήταν σοβαρή και πέτυχε τη νίκη!
Μετά τη μεγάλη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 δεν μπορούσε να μη δώσει συνέχεια στην ανοδική πορεία. Οι “πράσινοι” ήταν σοβαροί και πέτυχαν την νίκη, που τους διατηρεί στο -5 από την κορυφή. Δύο γκολ σημείωσε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Άγγελος Ζευκής και ένα ο Λεωνίδας Καλλης.

Ήττα στο Λευκωσιάτικο ντέρμπι!
Την ήττα με 3-1 γνώρισε από την Ολυμπιακό η ομάδα κάτω των 15 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σκόρερ του γκολ για το “τριφύλλι” ήταν ο Αδάμος Νικολάου, που μείωσε προσωρινά.

Ηττήθηκαν και πλέον είναι στο -6!
Την ήττα από τον Ολυμπιακό δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 και πλέον απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από την κορυφή. Οι συμπολιτες προηγήθηκαν με δύο τέρματα διαφορά και οι “πράσινοι” το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με σκόρερ τον Βασίλη Χριστοδουλίδη.

Άνετο “διπλό” για τους Παίδες!
Με “4άρα” πέρασαν από την έδρα της ΠΑΕΕΚ οι Παίδες κάτω των 18 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δύο γκολ πέτυχε ο Γιώργος Κακουλλής και από ένα οι Μιχάλης Αυλωνίτης και Κωνσταντίνος Φασουλιώτης.

Η γρήγορη αντίδραση έφερε τελικά την ανατροπή!
Η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 πέτυχε εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην ΕΝΠ και παρέμεινε στην κορυφή του Πρωταθλήματος Νεών. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18′ της αναμέτρησης, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Απόλλωνας Βασιλείου έφερε το ματς στα ίσα. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ανδρέας Κατσαντώνης στο 65ο λεπτό του αγώνα. Η γρήγορη αντίδραση στο τέρμα που δέχθηκαν οι “πράσινοι”, ήταν αυτό που στο τέλος έφερε το “τρίποντο”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ολυμπιακός 1-1
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ολυμπιακός 3-0
U15 Ολυμπιακός-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1
U16 Ολυμπιακός-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
U18 ΠΑΕΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4
U21 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΝΠ 2-1

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.