Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τι έκαναν Παίδες και Νέοι την βδομάδα που πέρασε

Τι έκαναν Παίδες και Νέοι την βδομάδα που πέρασε

 


Μόνο δύο ομάδες της “πράσινης” ακαδημίας κέρδισαν στα Πρωταθλήματα τους τη βδομάδα που πέρασε. “Άσφαιρες” έμειναν οι υπόλοιπες τέσσερις, με την ομάδα Νέων να μένει στη λευκή ισοπαλία και να διατηρείται στην κορυφή. Σπουδαίο “διπλό” για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14, που συνεχίζει να κυνηγάει την 1η θέση, ενώ “τρίποντο” στην Πάφο πέτυχαν οι Παίδες κάτω των 18 ετών. Ήττες γνώρισαν οι “πράσινοι” κάτω των 13, 15 και 16 ετών.

Ήττα στη Λεμεσό!
Την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ και στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και έτσι πήραν τους τρεις βαθμούς.

“Διπλό” και συνέχεια στο… κυνήγι!
Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από τη Λεμεσό η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, επικρατώντας με 4-1 του Απόλλωνα. Η ομάδα μας συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής, από την οποία απέχει έξι βαθμούς. Τέσσερς διαφορετικούς σκόρερ είχε το “τριφύλλι”, με τους Ανδρέας Ιωάννου, Άγγελο Ζευκή και Λοΐζο Λοΐζου να σκοράρουν στο πρώτο μέρος και τον Γιώργο Ποντικού με πέναλτι στο φινάλε να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Εντός έδρας ήττα στο φινάλε!
Την ήττα στην έδρα της από τον Απόλλωνα γνώρισε η ομάδα κάτω των 15 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι “πράσινοι” δέχθηκαν το γκολ στο φινάλε και συγκεκριμένα ένα πεντάλεπτο πριν το τέλος του ματς, χάνοντας με 1-0.

‘Έχασε από τον πρωτοπόρο και απομακρύνθηκε περισσότερο!
Την εντός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος Παίδων U16, Απόλλωνα, δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας έχασε με 3-0 και απομακρύνθηκε περισσότερο από την κορυφή (-9).

“Διπλό” στην Πάφο!
Με δύο γρήγορα γκολ, πριν το μισάωρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να δραπετεύσει με το “διπλό” από την Πάφο, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Κωνσταντίνος Φασουλιώτης και στο 28′ ο Βαγγέλης Νικάλου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στην επανάληψη.

Ισόπαλο το ντέρμπι η στάσιμη η διαφορά!
Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι που έγινε στη Λεμεσό ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Απόλλωνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε τη διαφορά ασφαλείας της από τον 2η στη βαθμολογία Απόλλωνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 Απόλλωνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0
U14 Απόλλωνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-4
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Απόλλωνας 0-1
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Απόλλωνας 0-3
U18 Πάφος FC-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2
U21 Απόλλωνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.