Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αήττητοι… με απώλειες

Αήττητοι… με απώλειες


Αήττητες βγήκαν οι ομάδες της ακαδημίας το Σαββατοκύριακο που πέρασε, με τον απολογισμό να είναι τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Πέραν αυτού όμως, οι απώλειες των τριών ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δεν κέρδισαν ήταν σημαντικές. Από τη μια οι Νέοι, που με το “Χ” έπεσαν από την κορυφή, ενώ τα τριφυλλάκια κάτω των 14 ετών απομακρύνθηκαν περισσότερο από την κορυφή. Όσο για την ΟΜΟΝΟΙΑ U18, με άδικο τρόπο της πήραν τους τρεις βαθμούς από τα χέρια.

Έριξαν “7άρα” οι μικροί!
Σε μια πολύ εύκολη επικράτηση έφτασε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, που έριξε “7άρα” στην ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα. Τέσσερα γκολ σημείωσε ο Ρίτσαρντ, ενώ από μια φορά σκόραραν οι Αντρέας Ιωάννου, Χαράλαμπος Μιχαήλ και Στυλιανός Γιάγκου.

Δεν κράτησε για πολύ η χαρά!
Δυνατό παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα στις ομάδες κάτω των 14 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα, που δεν έβγαλε νικητή. Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν στο 56′, όμως δεν κράτησε για πολύ η χαρά τους, αφού πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάρισε από τους φιλοξενούμενους. Το γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Γιώργος Ποντικού.

“Διπλό” για τους “πράσινους”!
Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από την έδρα της ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η ομάδα μας πήρε τη νίκη με 2-0. Σκόρερ των τερμάτων οι Μάριος Αντωνίου και Γιώργος Μουζούρας.

Σταμάτησαν στα οκτώ!
Στα οκτώ γκολ σταμάτησε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 κόντρα στην ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα. Τα μισά τέρματα της ομάδας τα πέτυχε ο πρώτος της σκόρερ, Ανδρόνικος Κακουλλής, ενώ δύο σημείωσε ο Ρένος Πιτσιάκος και από ένα οι Κωνσταντίνος Μενοίκου και Οράτιος Λεμέσιος.

Σφαγή και ισοπαλία στο Παραλίμνι!
Απίστευτα πράγματα στο Παραλίμνι, όπου έκλεψαν τη νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα κάτω των 18 ετών του “τριφυλλιού” ήταν μπροστά στο σκορ με 1-3 μέχρι το 90′, όμως ο διαιτητής σφύριξε δύο πέναλτι για τους γηπεδούχους, αποβάλλοντας παράλληλα και τον τερματοφύλακα μας. Σκόρερ για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν οι Παύλος Κοντολεύτερος, Γιώργος Κακουλλής και Μάριος Χαραλάμπους.

“Σκόνταψε” και έπεσε από την κορυφή!
Στη 2η θέση έπεσε η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 μετά την ισοπαλία στο Λευκωσιάτικο ντέρμπι. Η ομάδα μας έβγαλε τα μάτια της, αφού είχε το προβάδισμα από το 20′ με γκολ του Νικόλα Πατσή και είχε ευκαιρίες για άλλο γκολ, όμως με μια στημένη φάση ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 89′. Δεν τα παρατάνε οι “πράσινοι”, που σκοπεύουν να κυνηγήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 7-1
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 1-1
U15 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2
U16 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-8
U18 ΕΝΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-3
U21 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ολυμπιακός 1-1

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.