Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έπαιξε ως αλλαγή ο Κατσαντώνης, στην ήττα της Κύπρου στην πρεμιέρα του...

Έπαιξε ως αλλαγή ο Κατσαντώνης, στην ήττα της Κύπρου στην πρεμιέρα του ομίλου

 


Την ήττα από τη Σλοβακία με 2-1 δέχθηκε η Εθνική Παίδων της Κύπρου, στην πρεμιέρα του ομίλου για τον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17. Ως αλλαγή στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα έπαιξε ο Ανδρέας Κατσαντώνης. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέρασε στο παιχνίδι στο 65ο λεπτό. Πιο κάτω η ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ για την αναμέτρηση:

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Εθνική Παίδων από την αντίστοιχη της Σλοβακίας για τον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17.

Η Σλοβακία άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με τον Dávidík. Αντέδρασαν οι διεθνείς μας και προσπάθησαν για την ισοφάριση όμως σε αντεπίθεση τους οι Σλοβάκοι στο 34’ πέτυχαν το 2-0 με τον Potoma.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαροί διεθνείς μας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για ανατροπή των δεδομένων και μειώσαμε στο 71’ με κεφαλιά του Δημήτρη Τουμάζου. Στο 80’ ο Πιττάτζιης απέκρουσε πέναλτι.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Πιττάτζιη, Σεργίου, Καραγιάννη, Σιέλλη, Α. Μιχαήλ, Τουμάζου, Ιωάννου (65′ Κατσαντώνης), Λουκά, Ραουνά (51’ Κωστή), Χρυσοστόμου (41′ Γενεθλίου), Γερολέμου.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας η Ιρλανδία νίκησε με 4-0 τα Νησιά Φαρόε.