Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έμεινε στη 2η θέση η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 – Ο απολογισμός των Παίδων

Έμεινε στη 2η θέση η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 – Ο απολογισμός των Παίδων

 


Στη 2η θέση έμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 έπειτα από την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας είχε να επιδείξει την καλύτερα άμυνα, έχοντας δεχθεί μόλις 16 γκολ, έναντι 25 του Πρωταθλητή Απόλλωνα.

Όσον αφορά του Παίδες τώρα, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, ο απολογισμός των ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έγραψε δύο νίκες και δύο ήττες, που σημειώθηκαν εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

Σταμάτησαν στα 10!
Νίκη με το ευρύ 10-1 πέτυχε η ομάδα κάτω των 13 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στο Διγενή Μόρφου. Οι “πράσινοι” σταμάτησαν στα 10 τέρματα, έχοντας τον Όμηρο Μάρκου να βρίσκει δύχτια πέντε φορές, τον Ryszard Solomon Jakubiak να πετυχαίνει χατ-τρικ και τους Αντρέα Στυλιανού και Στυλιανό Γιάγκου να χρίζονται επίσης σκόρερ.

“Τριάρα” στην επανάληψη!
Με δύο γκολ από τον Λοΐζο Λοΐζου και ένα από τον Άγγελο Ζευκή, η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 κέρδισε 3-0 το Διγενή Μόρφου. Στην επανάληψη σημειώθηκαν όλα τα τέρματα των “πράσινων”, σε διάστημα δέκα λεπτών, από το 51′ μέχρι το 60′.

Ήττα για τους Παίδες!
Την ήττα με 1-0 από το Διγενή Μόρφου γνώρισε η ομάδα Παίδων U15 του “τριφυλλιού”. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 50ο λεπτό.

Προηγήθηκε, αλλά έχασε!
Την ήττα με 2-1 από το Διγενή Μόρφου δέχθηκε η ομάδα κάτω των 16 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αν και προηγήθηκαν στο σκορ οι “πράσινοι”, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Σταύρου Χριστοφόρου, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή.

Ισόπαλη στο τελευταίο ματς!
Ισόπαλη με την ΕΝΠ εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων. Η ομάδα μας έμεινε πίσω στο σκορ στο 30′ και ισοφάρισε στο τελικό 1-1 με τον Βαγγέλη Νικολάου στο 68ο λεπτό. Στην 2η θέση της βαθμολογίας τρεις βαθμούς κάτω από την κορυφή τερμάτισε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-Διγενής Μόρφου 10-1
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Διγενής Μόρφου 3-0
U15 Διγενής Μόρφου-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0
U16 Διγενής Μόρφου-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
U21 ΕΝΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.