Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Διατήρησε το αήττητο σερί της και το +11 από τη 2η θέση...

Διατήρησε το αήττητο σερί της και το +11 από τη 2η θέση η ΟΜΟΝΟΙΑ U15

 


Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής των Πρωταθλημάτων Παίδων, οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχαν απολογισμό μια νίκη και τρεις ήττες. Μοναδική που κέρδισε ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που βρίσκεται αήττητη στην κορυφή και εφτά ματς πριν το φινάλε έχει διαφορά έντεκα βαθμών από την αμέσως επόμενη ομάδα στη βαθμολογία. Οι άλλες τρεις ομάδες μας δεν βρίσκονται σε πορεία τίτλου, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 που είχε κάποιες ελπίδες πλέον μετά τις νέες απώλειες έμεινε αρκετά πίσω.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 γνώρισε την ήττα στην έξοδο της στη Λεμεσό και μετά από καιρό έπεσε θέση στη βαθμολογία. Η ομάδα μας είναι πλέον στην 4η θέση, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από την ΑΕΛ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 έφυγε με το “διπλό” στη Λεμεσό και διατήρησε το αήττητο σερί της, ενώ άφησε την ΑΕΛ στο -14 πλέον, ενώ στο -11 είναι το Αποέλ. Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν από το πρώτο ημίχρονο με 3-0, έχοντας σκόρερ τους Άγγελο Ζευκή (23′), (25′) Γιώργο Ποντικό και Λοΐζο Λοΐζου (31′), με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλώς στην επανάληψη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 έχασε στην έδρα της από την ΑΕΛ, που προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη κα συγκεκριμένα στο 51′ ο Αντρέας Ιωάννου μείωσε στο σκορ, όμως έξι λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι πήραν πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 74′ ο Ανδρέας Ζαχαρίου μείωσε πάλι στο ένα γκολ τη διαφορά, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 σε ένα επεισοδιακό ματς με οκτώ γκολ έχασε στην έδρα της από την ΑΕΛ. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους στο 4-1, αφού προηγήθηκαν 0-3, ακολούθησε μείωση στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κακουλλή, όμως σκόραραν ξανά. Στην επανάληψη, στο 44′ ο ίδιος παίκτης για την ομάδα μας μείωσε ξανά στα δύο γκολ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μαρίνος Τζιωνής έκανε το 3-4. Τελικά η Λεμεσιανή ομάδα πέτυχε άλλο ένα τέρμα, τελειώνοντας έτσι το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0
U15 ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ 2-3
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ 3-5