Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (12/1)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (12/1)


Μια νίκη και δύο ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την εβδομάδα που μας πέρασε, ενώ δύο αγώνες αναβλήθηκαν. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλωνας 3-2

Την πρώτη της νίκη μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Η ομάδα μας κέρδισε με 3-2, εντός έδρας, τον Απόλλωνα (κλιμάκιο Πάφου) και ανέβηκε στους 26 βαθμούς. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Πισήα, Παπαθανασίου, Ανδρέου, Γιαννακού, Αγαπίου, Αγγελή, Αβρααμίδη, Κοτσώνη, Οζλέρ και Ζουλαφάκη. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως τους έλειψε το καθαρό μυαλό για να τελειώσουν νωρίτερα τις φάσεις που δημιούργησαν. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-2, επτά λεπτά πριν από το τελικό σφύριγμα, όμως είχαν τον χαρακτήρα και την υπομονή για να σκοράρουν δύο φορές και να πανηγυρίσουν στο τέλος το «τρίποντο». Τα γκολ για το «τριφύλλι» σημείωσαν οι Γιαννακού, Αβρααμίδης και Γαβριήλ. Πλέον, με 26 βαθμούς και απολογισμό οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες το «τριφύλλι» βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας (σε σύνολο 20 ομάδων). Επόμενη υποχρέωση την ερχόμενη Κυριακή (20/1) απέναντι στην Αγία Νάπα εκτός έδρας.

 

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 1-1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στην ΑΕΛ σε εξ αναβολής αγώνα για την 17η αγωνιστική, εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. H ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Θεοχάρους, Φιλίππου, Κυριάκου, Καλλή, Γεωργίου, Φωκά Π., Φώτη, Χρίστου, Ζευκή, Αντωνίου και Λοΐζου. Ως αλλαγή πέρασαν στον αγώνα οι Χριστοδούλου, Ποντικός Α. και Χατζηβασιλείου. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε καλύτερα, είχε δοκάρι, όμως δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το ημίχρονο να τελειώνει 0-0. Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψαν σε γκολ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφερε το ματς στα ίσα  στο 67’ με πανέμορφο γυριστό βολέ του Μάριου Αντωνίου. Το «τριφύλλι» μετά το σημερινό αποτέλεσμα ανέβηκε στους 32 βαθμούς και στην 6η θέση. Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας κόντρα στον Εθνικό Άσσιας το ερχόμενο Σάββατο ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος πριν την έναρξη της δεύτερης φάσης.

 

U19: ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

Ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ εξήλθε πριν από λίγο η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι Αντωνίου, Γεωργίου, Ιακώβου, Γαβριήλ, Φώτη, Κονομής, Παναγή, Ποντικός, Χαραλάμπους Χ., Κακουλλής Γ. και Κακουλλής Α. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Χριστοδούλου, Λεμέσιος και Πατσής. Η ομάδα μας είχε προηγηθεί στο σκορ με τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Ακολούθησαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες για το «τριφύλλι», με το 1-1 τελικά να παραμένει μέχρι το τέλος. Αυτή ήταν και η πρώτη απώλεια βαθμών για τους «πράσινους» που εξακολουθούν να παραμένουν αήττητοι στην κορυφή με 37 βαθμούς, έχοντας δώδεκα νίκες και μία ισοπαλία στα πρώτα δεκατρία ματς. Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό για την 14η αγωνιστική.