Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στόχος η συνέχεια στο αήττητο

Στόχος η συνέχεια στο αήττητο


Συνέχεια στην εκπληκτική της πορεία θέλει να δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 15 ετών, η οποία βρίσκεται στη 1η θέση, παραμένοντας αήττητη. Στη β’ φάση έχει δώσει 6 παιχνίδια, κερδίζοντας τα 4, ενώ τα άλλα 2 έμειναν στην ισοπαλία. Αυτήν τη βδομάδα ταξιδεύει στην Περιστερώνα για να αντιμετωπίσει τη Δόξα. Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε ο Αλέξανδρος Καϊάφας. Αναλυτικά:

Συνέχεια στο αήττητο σερί θα επιδιώξει αυτό το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Περιστερώνα όπου θα αντιμετωπίσουν τη Δόξα για την 7η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Κατωκοπιάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο αριστερός μπακ της ομάδας, Αλέξανδρος Καϊάφας: «Δεν θα είναι ένα εύκολο ματς. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος στην έδρα τους όμως πιστεύω πως θα φτάσουμε στη νίκη. Μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ η ψυχολογία στην ομάδα ανέβηκε. Θέλουμε να διατηρήσουμε το σερί που έχουμε στη φετινή χρονιά αφού είμαστε η μοναδική αήττητη ομάδα. Στοχεύουμε στην ατομική μας βελτίωση, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και αν έρθει το πρωτάθλημα τότε είναι καλοδεχούμενο».

Ο εκτός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 με αντίπαλο τη Δόξα, θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 12:00 στο βοηθητικό γήπεδο της Δόξας στην Περιστερώνα.