Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Δύσκολη αποστολή για να διατηρηθεί στην κορυφή

Δύσκολη αποστολή για να διατηρηθεί στην κορυφή


Δύσκολη αποστολή έχει αυτή την αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ U19. Η ομάδα μας υποδέχεται την ΑΕΛ στο «Ηλίας Πούλλος» και θέλει τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τη χωρίζουν από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, επτά αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Στέλιος Ιακώβου: «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο δυνατά και συγκεντρωμένα για να πάρουμε τη νίκη και να διατηρήσουμε τη διαφορά μας από τη δεύτερη θέση. Είμαι αισιόδοξος για τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στόχος μας φυσικά είναι και το κύπελλο. Κληρωθήκαμε με τον Απόλλωνα σε παιχνίδι νοκ άουτ και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Όμως, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και μπορούμε να προκριθούμε. Στο μέλλον όλοι μας έχουμε ως όνειρο να αγωνιστούμε στην πρώτη ομάδα, όπως κάποιοι από τους συμπαίκτες μου για τους οποίους είμαι χαρούμενος που τα έχουν καταφέρει».

Μετά από 19 αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς και απολογισμό 15 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Από την άλλη η ΑΕΛ είναι στην 3η θέση με 39 βαθμούς, όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από την ομάδα μας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο στο «Ηλίας Πούλλος» και θα αρχίσει στις 15:00.