Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων


Δύο νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας μας στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τρίτης. Οι αγώνες που έδωσαν οι ομάδες μας ήταν ενάντια στην Καρμιώτισσα για την 3η αγωνιστική.

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Η ομάδα μας ηττήθηκε σήμερα, εκτός έδρας, από την Καρμιώτισσα με 2-1. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε με 1-0 με τον Πολυβίου, όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει μέχρι τέλους το υπέρ της προβάδισμα, ενώ απώλεσε πέναλτι και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1. Τελικά, η Καρμιώτισσα σκόραρε ακόμη μία φορά πριν από το φινάλε και πήρε τη νίκη με 2-1. Για την ώρα το «τριφύλλι» είναι 12ο με τρεις βαθμούς.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στη Λεμεσό η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 από την Καρμιώτισσα για την 3η αγωνιστική. Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για το «τριφύλλι» που είχε ξεκινήσει με δύο νίκες το πρωτάθλημα. Η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση με έξι βαθμούς.

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας την Καρμιώτισσα με 2-1 και ανέβηκε στους 9 βαθμούς. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στο «τρίποντο» χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Σπύρου και Σταύρου. Το «τριφύλλι» συγκατοικεί την κορυφή με άλλες τέσσερεις ομάδες.

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας με ανατροπή, 3-2 της Καρμιώτισσας. Η ομάδα μας προηγήθηκε με τον Κουτσού όμως οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το ματς πριν το τέλος του ημιχρόνου. Τα δύο γκολ του Θεοχάρους στο δεύτερο μέρος έδωσαν τη νίκη στους «πράσινους» που ανέβηκαν στους έξι βαθμούς. Οι «πράσινοι» είναι στην 6η θέση.

Αναλυτικά:
U17: ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
U16: ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0
U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 2-1
U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 3-2