Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ | Ο απολογισμός του Μάκη Λοΐζου για την ΟΜΟΝΟΙΑ U13

ΑΚΑΔΗΜΙΑ | Ο απολογισμός του Μάκη Λοΐζου για την ΟΜΟΝΟΙΑ U13

Ο Μάκης Λοΐζου, προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U13, έκανε τον απολογισμό του για τη μέχρι στιγμή πορεία της ομάδας. Αναφέρθηκε στη μεγάλη βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα του από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως πολλοί από τους παίκτες του έχουν την προοπτική για να στελεχώσουν την επόμενη χρονιά την Επίλεκτη ομάδα U14.


«Η βελτίωση των ποδοσφαιριστών μου από την έναρξη της σεζόν μέχρι αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγάλη. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και τη δουλειά που έχουν κάνει τα παιδιά. Σε αυτήν την ηλικία δουλεύουμε πάρα πολύ στο τεχνικό κομμάτι και λιγότερο στο τακτικό. Αυτή είναι η φιλοσοφία της Ακαδημίας μας, ώστε από τη νέα σεζόν οι μικροί να είναι έτοιμοι για την ομάδα U14», το αρχικό σχόλιο του.

Και πρόσθεσε: «Στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος η πορεία της ομάδας μας ήταν πολύ καλή, καθώς τερματίσαμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στη δεύτερη φάση άλλαξε πολύ ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος και αυτό επηρέασε την ομάδα, όμως είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους, ώστε να αξιολογηθούν για τη νέα σεζόν».

Καταλήγοντας, ο Λοΐζου ανέφερε: «Τα περισσότερα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη προοπτική και το ταλέντο για να στελεχώσουν την ομάδα U14 στη νέα σεζόν. Ένα γεγονός πολύ θετικό και το οποίο μας αφήνει πολύ ευχαριστημένους και περήφανους