Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Εκκρεμούν οι… προκρίσεις στο Κύπελλο!

Εκκρεμούν οι… προκρίσεις στο Κύπελλο!

Futsal-apoel (2)


Οι υποχρεώσεις που είχαν οι ομάδες Φούτσαλ, Πετόσφαιρας και Καλαθόσφαιρας το 2015 για το Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν. Απομένουν όμως και για τις τρεις ομάδες μας οι αναμετρήσεις για το Κύπελλο, τρία παιχνίδια που κρίνουν όλα προκρίσεις. Τρεις διαφορετικές καταστάσεις φυσικά, αφού μιλάμε για διαφορετικά αθλήματα που ο τρόπος διεξαγωγής της κάθε διοργάνωσης δεν είναι ο ίδιος.

Αρχή κάνουμε με την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, που έχει δώσει ήδη τον πρώτο αγώνα, παίρνοντας τη νίκη με 3-0 εκτός έδρας και είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Παφιακό με στόχο να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους.

Στο φούτσαλ η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Εθνικό Λατσιών και η πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου θα κριθεί σε νοκ άουτ αγώνα. Φαβορί η ομάδα μας όμως καλείται στο γήπεδο να αποδείξει ότι αξίζει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το δυσκολότερο έργο το έχει η ομάδα Καλαθόσφαιρας του τριφυλλιού, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ. Το εισιτήριο για το final four θα βγει μέσα από την αναμέτρηση στη Λάρνακα και οι πράσινοι θα πάνε με σκοπό να τα δώσουν όλα για να προκριθούν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 19:00 ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ (μπάσκετ)
Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 20:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Παφιακός (βόλεϊ)
Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 20:30 ΟΜΟΝΟΙΑ – Εθνικός Λατσιών (φούτσαλ)