Home SPORTS NEWS Το παγκόσμιο ρεκόρ της Ίντερ

Το παγκόσμιο ρεκόρ της Ίντερ

inter


Η Ίντερ του Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν ξέρει τι θα πει… Ιταλός σκόρερ. Διαβάστε για το απίστευτο στατιστικό που συνοδεύει την πρωτοπόρο της φετινής Serie A μέσα στο 2015.

Ακούγεται απίστευτο, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Όπως αναφέρει η “Corriere dello Sport” η Ίντερ έχει να πάρει γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα από γηγενή παίκτη για πάνω πλέον από έναν χρόνο, με τον τελευταίο να είναι ο Αντρέα Ρανόκια στις 15 Δεκεμβρίου 2014 κόντρα στην Κιέβο στη Βερόνα (2-0)!

Σε ένα παιχνίδι μάλιστα που θα το θυμάται έντονα ο Μαντσίνι καθώς με γκολ των Κόβατσιτς και Ρανόκια η Ίντερ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη δεύτερη θητεία του “Μάντσιο” στο “Meazza”.

 

Ικάρντι, Παλάσιο, Μπρόζοβιτς, Γκουαρίν, Γιόβετιτς είναι οι ξένοι παίκτες στις πλάτες των οποίων έχει μοιραστεί η ευθύνη για να μπαίνει η μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα ενώ το πιθανότερο είναι να αργήσει να σκοράρει Ιταλός παίκτης στη Serie A για την Ίντερ.

Και αυτό γιατί στο ρόστερ των Μιλανέζων υπάρχουν μόνο 4 Ιταλοί: ο Ρανόκια και οι Σαντόν, Ντ’Αμπρόζιο και Ντιμάρκο. Είναι δε εντυπωσιακό πως στα 6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος ο Μαντσίνι παρέταξε μία ενδεκάδα, με τους 10 ή 11 παίκτες της να είναι ξένοι.

Πηγή: Sport24.gr