Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Να τελειώνει μια ώρα νωρίτερα

Να τελειώνει μια ώρα νωρίτερα

Basket-apollon (6)


Στο χθεσινό παιχνίδι που έγινε στο Ελευθερία η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβεβαίωσε εκ νέου την ανωτερότητα της σε σύγκριση με την Αναγέννηση Γερμασόγειας. Υπενθύμισε επίσης πως έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονή στην Α’ κατηγορία. Με άλλα λόγια, είτε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει το καθήκον της και θα παίζει και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια, είτε θα αυτοκτονήσει και θα δώσει δικαιώματα. Αυτή ορίζει ποιος θα μείνει πάνω και ποιος θα ανασυνταχθεί στη Β’ του χρόνου.

Στην κατηγορία θα παραμείνει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 2 νίκες, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να προηγείται με 1-0. Το δεύτερο ματς θα γίνει αύριο Τετάρτη 30 Μαρτίου στην Αίθουσα “Σπύρος Κυπριανού” στην Λεμεσό και θα αρχίσει στις 20:15. Ο βαθμός δυσκολίας σαφώς ανεβαίνει λόγω έδρας, η ομάδα μας όμως κέρδισε ήδη μες τη χρονιά δυο φορές την Αναγέννηση στο σπίτι της. Ελπίζουμε να αποδειχθεί συνεπής, να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να τελειώνουμε με την υπόθεση μια ώρα νωρίτερα.

Όσον αφορά το χθεσινό ματς, με εξαίρεση την πρώτη περίοδο η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε. Αν κρατάμε κάτι πέραν της νίκης, είναι άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση του Παπακώστα, που τελείωσε το ματς με 20 πόντους.