Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πάουλο Πίντο: «Ήρθα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Πάουλο Πίντο: «Ήρθα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Pinto


Την απόκτηση του Πάουλο Πίντο ανακοίνωσε η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον παίκτη να προπονείται ήδη με την ομάδα εδώ και λίγες ημέρες. Ο Πορτογάλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της πράσινης οικογένειας, υποσχόμενος αρκετά γκολ! Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις:

Η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου Πορτογάλου, Πάουλο Νούνο Κόστα Πίντο, ο οποίος έχει ήδη τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

«Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα και αυτό με κάνει χαρούμενο. Είναι υπέροχο που είμαι μέλος αυτού του Συλλόγου και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» ανέφερε ο Πάολο Πίντο στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Futsal-Proponisi (38)-pinto

Εμπειρίες από τα πρωταθλήματα Πορτογαλίας (Famalicense, Alpendorada, AD Fundao, Operario), Κίνας (Zhuhai Ming Shi), Τσεχίας (FC Balticflora) και Βουλγαρίας (FC Grand Pro Varna) “κουβαλά” ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος επεσήμανε ως προς τους στόχους του: «Ήρθα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα στο σκοράρισμα. Θα ήθελα να μείνω αρκετά χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ».

Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει αποκομίσει από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στην ομάδα μας: «Από την πρώτη στιγμή όλοι στην ομάδα με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνεχώς με ρωτούν εάν είμαι εντάξει ή αν μου λείπει κάτι. Μέχρι τώρα, όλα εξελίσσονται θετικά», σημείωσε ο Πάολο Πίντο.

Futsal-Proponisi (51)-Pinto

Ακολούθως ο Πορτογάλος μίλησε για το επίπεδο του Κυπριακού φούτσαλ: «Δεν γνωρίζω πολλά για το επίπεδο του Κυπριακού φούτσαλ. Αυτό που ξέρω είναι πως διεκδικούν το πρωτάθλημα συνήθως 2-3 ομάδες. Το αναμένω με αρκετό ενδιαφέρον και ανυπομονησία».

Τέλος, ο Πάολο Πίντο ανέφερε προς τον κόσμο της ομάδας μας: «Από εμένα οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να περιμένουν αρκετά γκολ! Να είναι σίγουροι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, τόσο στο γήπεδο, όσο και στις προπονήσεις. Τους θέλουμε δίπλα μας. Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Futsal-Proponisi (53)-Pinto