Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μάρκος: «Με χαροποίησε το γεγονός ότι πέτυχα τρία τέρματα»

Μάρκος: «Με χαροποίησε το γεγονός ότι πέτυχα τρία τέρματα»

ethniki-futsal (10)


Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης μεταξύ των Εθνικών ομάδων φούτσαλ Κύπρου και Αρμενίας, Μάρκος Ιωάννου, μίλησε για τη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που προήλθε με τρία γκολ που πέτυχε ο ίδιος. Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε χαρούμενος που τα γκολ του βοήθησαν την Εθνική να πετύχει μια σημαντική νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκος στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας:

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη με πολλές ιδιαιτερότητες και η νίκη μας επί της Αρμενίας ήταν σημαντική από όλες τις απόψεις. Πιστεύω ότι άξιζε να επιβραβευτεί με νικηφόρο αποτέλεσμα η προσπάθεια μας. Δουλέψαμε σκληρά, δώσαμε πολλές δυνάμεις και πανάξια ήρθε το 3-2.

Ολοκληρώσαμε με επιτυχία τον πρώτο τελικό και τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να περάσουμε και το δεύτερο εμπόδιο αναμένοντας τον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Κυριακής. Για την ώρα μας απασχολεί μόνο το παιχνίδι με την Εσθονία και ο στόχος της νίκης γιατί μόνο έτσι θα αποκτήσει σημασία η νίκη της πρεμιέρας».

Για τα τρία γκολ που πέτυχε: «Σίγουρα με χαροποίησε το γεγονός ότι πέτυχα τρία τέρματα και η χαρά είναι μεγαλύτερη γιατί καταφέραμε να νικήσουμε και να σταματήσουμε ένα αρνητικό σερί».