Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα (Πρόγραμμα – τηλεοπτικές μεταδόσεις – Βαθμολογία)

Τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα (Πρόγραμμα – τηλεοπτικές μεταδόσεις – Βαθμολογία)

Με τρία παιχνίδια για το Α’ γκρουπ των πλέι – οφ συνεχίζεται σήμερα (28/04) η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα CYTA. Όλα τα παιχνίδια θα ξεκίνησουν στις 19:00.


Στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει τον Αποέλ. Η ομάδα μας θα ψάξει τη νίκη για να σφραγίσει την Ευρώπη μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, απ΄την άλλη οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λευκωσίας θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο κάνοντας άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο “ΑΕΚ Αρένα” η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την αδιάφορη και με τα πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα, Ανόρθωση. Οι “κιτρινοπράσινοι” του Ραν Μπεν Σιμόν είναι το φαβορί για τη νίκη και θα προσπαθήσουν να το επιβεβαιώσουν στο γήπεδο, θέλοντας να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έτσι ώστε να παραμείνουν σε απόσταση βολής από τον Αποέλ ή ακόμη και να τον προσπεράσει σε περίπτωση ήττας του από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο στάδιο “Αλφαμέγα” ο Άρης θα αναμετρηθεί με την Πάφο FC. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 4η και 5η θέση και θέλουν αμφότερες τη νίκη, περιμένοντας την ίδια ώρα κάποιο στραβοπάτημα από την ΟΜΟΝΟΙΑ, έτσι ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της 3ης θέσης που εξασφαλίζει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

19:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ (Primetel)
19:00 ΑΕΚ – Ανόρθωση (Primetel)
19:00 Άρης – Πάφος FC (Cytavision)

Η βαθμολογία:

Η συνέχεια:

11 Μαίου 2024

Πάφος FC – ΟΜΟΝΟΙΑ
Αποέλ – ΑΕΚ
Ανόρθωση – Άρης