Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μάνος: «Επιβάλλεται να σηκώσουμε το κεφάλι»

Μάνος: «Επιβάλλεται να σηκώσουμε το κεφάλι»

Futsal-Proponisi (8)-Manos


Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε ο παίκτης της ομάδας φούτσαλ, Μανώλης Μανώλη, τονίζοντας πως όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν έχουν χαρακτήρα τελικού για αυτόν και τους συμπαίκτες του. Αρχή από τον αποψινό αγώνα, στον οποίο η νίκη είναι επιβεβλημένη.

Οι δηλώσεις του Μάνου:

«Είναι σαν τελικός για εμάς το αποψινό παιχνίδι. Δεν χωρεί κανένα άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης. Ανάλογο χαρακτήρα θα έχουν και τα επόμενα παιχνίδια. Θα είναι όλα σαν τελικός. Για να μπορέσουμε να ανακάμψουμε και να πλησιάσουμε την κορυφή, θα πρέπει να πετύχουμε συνεχόμενες νίκες. Κρύβει παγίδες το παιχνίδι με την Ελπίδα, γι΄ αυτό και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μανώλης Μανώλη.

Οι απρόσμενες απώλειες βαθμών στον αγώνα με τον Εθνικό Λατσιών και η αποχώρηση του επί σειρά ετών προπονητή της ομάδας μας, Κούλλη Μαυρουδή, δημιούργησαν δύσκολες συνθήκες στο Τμήμα Φούτσαλ: «Αναμφίβολα δεν είναι ότι καλύτερο μία αλλαγή προπονητή. Σε συνδυασμό και με το αποτέλεσμα που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι μας, έχουν δημιουργήσει δύσκολες στιγμές για εμάς. Όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες, θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη για να τις ξεπεράσουμε», τόνισε ο Μανώλης Μανώλη.

«Έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας με τη μέχρι σήμερα βαθμολογική μας συγκομιδή. Μπορούμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Υπάρχει πολλής δρόμος ακόμη. Επιβάλλεται να σηκώσουμε το κεφάλι, να βγάλουμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και να δείξουμε ποιοι είμαστε, αλλά και σε ποιά ομάδα παίζουμε», είπε με νόημα ο Μανώλης Μανώλη, καταδεικνύοντας και τη φιλοσοφία με την οποία το Τμήμα Φούτσαλ προσεγγίζει αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μανώλης Μανώλη, κλείνοντας απευθύνθηκε στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Σε αυτές τις στιγμές, έχουμε ακόμη περισσότερο ανάγκη την στήριξη του κόσμου μας. Εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να καταφέρουμε μέσα από τα επόμενα παιχνίδια να πλησιάσουμε την κορυφή».