Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ζευγάρωσαν τις νίκες τους!

Ζευγάρωσαν τις νίκες τους!

Fut-U21-Sotira (1)


Τη δεύτερη της νίκη στο Πρωτάθλημα Νέων του Φούτσαλ πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, κερδίζοντας εντός έδρας την ΑΕΚ Σωτήρας με 8-4. Η ομάδα μας έφτασε τους έξι βαθμούς, μετά από δύο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος U21.

Ήταν καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ, είχε περισσότερες φάσεις στο αντίπαλο τέρμα και δίκαια πανηγύρισε τη νίκη. Δυσκόλεψε αρκετά το “τριφύλλι” η ομάδα της Σωτήρας για να έρθει το πρώτο γκολ, όμως όταν επιτεύχθηκε όλα έγιναν ευκολότερα.

Ο Απόστολος Αποστόλου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με συρτό σουτ στο 15ο λεπτό. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Χρίστος Σκουφάρης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Στο 22ο λεπτό η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1, όμως στη συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ σημείωσε τρία τέρματα σε διάστημα τριών λεπτών. Στο 26, 27 και 28ο λεπτό σκόραραν οι Ανδρέας Κωνσταντίνου, Βαρνάβας Κοντοδήμητρος και Στέφανος Σάββα αντίστοιχα. Το ημίχρονο έκλεισε με τους πράσινους μπροστά στο σκορ με 5-1.

Στην επανάληψη η ομάδα της Σωτήρας μπήκε προσπαθώντας να μειώσει στο σκορ και κατάφερε να πετύχει το 5-2 στο 36ο λεπτό. Ο Βαρνάβας με το δεύτερο προσωπικό το γκολ στον αγώνα ανέβασε το δίχτυ του σκορ στο 6-2 και ο Νικόλας Χαναππάς στο 7-2. Ακολούθησαν δύο γκολ για την ΑΕΚ, ενώ το τελικό 8-4 διαμόρφωσε δύο λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα ο Χρίστος Σκουφάρης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε τον αγώνα με τους: ΣΑΒΒΑ ΠΟΓΙΑΤΖΙΗ, ΧΡΙΣΤΟ ΣΚΟΥΦΑΡΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΟΝΤΟΔΗΜΗΤΡΟ, ΝΙΚΟΛΑ ΧΑΝΑΠΠΑ.

Φάσεις και όλα τα γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον αγώνα:

Φωτορεπορτάζ από το Πολυπροπονητήριο: