Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σίλβιο Μούλερ: «Κάθε παιχνίδι χρειάζεται προσοχή»

Σίλβιο Μούλερ: «Κάθε παιχνίδι χρειάζεται προσοχή»

Futsal-filiko-ano (10)


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παραχώρησε ο τερματοφύλακας της φουτσαλικής ομάδας, Σίλβιο Μούλερ. Αναφέρθηκε στον επόμενο αγώνα Πρωταθλήματος που είναι με αντίπαλο τον Εθνικό Λατσιών, τονίζοντας πως θα χρειαστεί προσοχή για να έρθει η νίκη. Ακόμη, μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του Πρωταθλήματος και τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας, δηλώνοντας πίστη για την κατάκτηση του τίτλου.

Δεν παρέλειψε να κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να δώσει το παρών του στο κλειστό αύριο βράδυ στις 20:30.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Σίλβιο Μούλερ ανέφερε: “Κάθε παιχνίδι χρειάζεται προσοχή. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι και στοχεύουμε τους τρεις βαθμούς. Ο αντίπαλος είναι στελεχωμένος με έμπειρους Κύπριους παίκτες και δεν σηκώνει καμία υποτίμηση. Μπορεί να κερδίσαμε με μεγάλο σκορ σε πρόσφατο μεταξύ μας αγώνα, όμως το παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε άλλη μία νίκη”.

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας, σημείωσε: “Είναι γεγονός ότι η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιώνεται, γίνεται πιο δημιουργική και πιο παραγωγική. Τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα έχουν ανεβάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Επίσης, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό”.

Όσο αφορά την προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Σίλβιο Μούλερ επεσήμανε: “Πίστευα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, προτού καν ξεκινήσουμε τα επίσημα παιχνίδια. Σήμερα, εξακολουθώ να πιστεύω πως θα πετύχουμε αυτόν τον στόχο, παρά το γεγονός ότι είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή”.

Για την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας μας, υπογράμμισε: “Αναμφίβολα θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Σε κάποια παιχνίδια αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά και αδικηθήκαμε από άλλους παράγοντες. Πιστεύω, πως με περισσότερη συγκέντρωση, θα είχαμε σήμερα περισσότερους βαθμούς”.

Αναφορικά με το παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση, που ακολουθεί αυτό το πρωταθλήματος, είπε: “Τώρα στο μυαλό μας έχουμε μόνο το παιχνίδι με τον Εθνικό Λατσιών. Ακολούθως, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και για το παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση. Σίγουρα είναι δύσκολη κλήρωση για εμάς, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και μέσα σε μία δύσκολη έδρα, ωστόσο εμείς θα πάμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή την πρόκριση”.

Τέλος, έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για πιο μαζική προσέλευση στους εντός έδρας αγώνες της συνέχειας: “Περιμένουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνουμε με την αγωνιστική μας συμπεριφορά, ότι αξίζουμε να απολαμβάνουμε την υποστήριξη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τους θέλουμε δίπλα μας πιο μαζικά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εθνικό”.