Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Οι συντελεστές της επιτυχίας

Οι συντελεστές της επιτυχίας

 


Τον τίτλο του Πρωταθλήματος Φούτσαλ Παίδων κάτω των 17 ετών πήραν χθες στα χέρια τους οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους αήττητοι, με 15 νίκες και μια ισοπαλία. Μάλιστα, η ομάδα μας δεν είχε απλώς την καλύτερη επιθετική γραμμή, αλλά ήταν και η μοναδική που σημείωσε τριψήφιο αριθμό τερμάτων (154), έχοντας και τον πρώτο σκόρερ με 50 γκολ, που είναι άλλος από το Μάμα Λοΐζου.

Προπονητής της ομάδας μας είναι ο Τάσος Ιωάννου, ενώ συντελεστές της επιτυχίας αυτής ήταν οι: Γιωρκάτζης Μιχάλης (Τ), Χαραλάμπους Παναγιώτης (Τ), Χαμπεσιάν Άρι, Ηλία Αθανάσιος, Κυπρή Ηλίας, Αγγελή Αλέξης, Αγγελή Δημήτρης, Θωμά Σταμάτης, Θωμά Μάριος, Ταλιαδώρος Ανδρέας, Καρακούτας Αντώνης, Αδαμίδης Αντρέας, Κουλλουππά Χάρης, Χριστοδούλου Γιάννος, Ιωάννου Κυριάκος, Πογιατζής Σάββας (αρχηγός), Λοΐζου Μάμας (αρχηγός), Τσίτσος Αλέξης (αρχηγός).

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την εντυπωσιακή επιτυχία για την ομάδα μας. Τέτοιες επιδώσεις επιβεβαιώνουν το αστείρευτο ταλέντο που υπάρχει στην Ακαδημία του Τμήματος Φούτσαλ, με ποδοσφαιριστές που στο μέλλον θα είναι έτοιμοι να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και να αποτελέσουν πρωταγωνιστές στην προσπάθεια για κατακτήσεις τίτλων», ανέφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ομάδας μας:
1η αγωνιστική: Η Απελευθέρωση 13-2
2η αγωνιστική: Ανόρθωση 3-5
3η αγωνιστική: Ελπίδα Αστρομερίτη 6-3
4η αγωνιστική: ΑΜΕΚ Καψάλου 0-27
5η αγωνιστική: Εθνικός Λατσιών 5-0
6η αγωνιστική: ΑΕΚ Σωτήρας 3-8
7η αγωνιστική: Αποέλ 4-1
8η αγωνιστική: ΑΕΛ 2-11
9η αγωνιστική: Ρεπό
10η αγωνιστική: Η Απελευθέρωση 3-12
11η αγωνιστική: Ανόρθωση 3-1
12η αγωνιστική: Ελπίδα Αστρομερίτη 4-10
13η αγωνιστική: ΑΜΕΚ Καψάλου 26-0
14η αγωνιστική: Εθνικός Λατσιών 1-7
15η αγωνιστική: ΑΕΚ Σωτήρας 8-0
16η αγωνιστική: Αποέλ 4-4
17η αγωνιστική: ΑΕΛ 5-1
18η αγωνιστική: Ρεπό