Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Βλέπουν ήδη το κύπελλο

Βλέπουν ήδη το κύπελλο

Η επόμενη μέρα της απώλειας του πρωταθλήματος, δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ τα έδωσε όλα στα πλέι-οφ, έφτασε μέχρι τους τελικούς, εκεί όμως έχασε από την Ανόρθωση και έμεινε στη δεύτερη θέση. Του χρόνου η ομάδα μας πρέπει να εμφανιστεί πιο δυνατή και πιο έτοιμη για να επανακτήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή. Πριν από αυτό όμως, πριν αρχίσει η συζήτηση για την επόμενη χρονιά, η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ έχει άλλο ένα παιχνίδι να δώσει. Και αυτό δίνει τίτλο.


Την Παρασκευή 12 Μαΐου στο Κίτιον στη Λάρνακα, η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ Λεμεσού στον τελικό του κυπέλλου. Μια ΑΕΛ που έδειχνε όλη τη χρονιά μέχρι τα πλέι οφ, να είναι η πιο δυνατή ομάδα στο πρωτάθλημα. Εκεί η εκπληκτική ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ της έκοψε τη φόρα, της έσπασε την έδρα, την κέρδισε δυο φορές και την άφησε εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Τώρα καλείται να την κερδίσει άλλη μια φορά και να σηκώσει το τρόπαιο.

Το ματς δεν είναι εύκολο, ξέρουμε όμως τον τρόπο να το κερδίσουμε. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ έχουν αφήσει ήδη πίσω τους το πρωτάθλημα και συγκεντρώνονται σε αυτό το μεγάλο ματς. Θέλουν όσο τίποτα άλλο να κλείσουν την χρονιά με ένα τρόπαιο και είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα πάντα για να τα καταφέρουν. Το πρωτάθλημα τελείωσε, πάμε να κατακτήσουμε το κύπελλο.