Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Δεν συμμετέχουν στον… α’ γύρο οι “πράσινοι”

Δεν συμμετέχουν στον… α’ γύρο οι “πράσινοι”

 


Πληροφορίες για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Φούτσαλ ανακοίνωσε η ΚΟΠ, με την ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ να μην συμμετέχει στον… α’ γύρο της διοργάνωσης. Οι “πράσινοι” πέρασαν απευθείας στον επόμενο γύρο, λόγω συμμετοχής τους στον περσινό τελικό, αλλά ουσιαστικά ίσως να μην γλυτώσουν κανένα παιχνίδι. Αυτό γιατί από τις οκτώ ομάδες που υπάρχουν, μόνο δύο θα παίξουν στον πρώτο γύρο και στην επόμενη φάση θα βρίσκονται εφτά! Εκεί, λογικά, θα βγουν τρία ζευγάρια και μια ομάδα με κλήρωση θα πάει στα ημιτελικά χωρίς αγώνα. Η ενημέρωση από την ομοσπονδία:

Ανακοινώνεται ότι η κλήρωση του πρώτου προκριματικού γύρου του Κυπέλλου Ανδρών Futsal θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ. Στον πρώτο προκριματικό γύρο συμμετέχουν οι έξι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, εκτός από την ΑΕΛ και την ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ που αγωνίστηκαν στον περσινό τελικό.

Με κλήρωση θα σχηματιστεί ένα ζευγάρι που θα παίξει σε μονό αγώνα την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου. Στον επόμενο γύρο θα περάσουν οι 4 τυχερές ομάδες, ο νικητής του πρώτου προκριματικού γύρου και οι 2 ομάδες που αγωνίστηκαν στον περσινό τελικό.