Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αψεγάδιαστη!

Αψεγάδιαστη!

vik_1875


Την καλύτερη της εμφάνιση φύλαγε για την κατάλληλη στιγμή η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ! Η ομάδα του Σάββα Σάββα, ήταν πραγματικά αψεγάδιαστη και έκανε κομμάτια την Ανόρθωση και ταυτόχρονα το πιο αποφασιστικό βήμα για το πρωτάθλημα. Δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε έστω και 1 αθλητή που υστέρησε στον ψεσινό αγώνα.

Από το πρώτο σετ, φάνηκε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε καμία διάθεση να αφήσει την Ανόρθωση να πιστέψει. Το μπλοκ (εξαιρετικοί οι Κολά, Πετρακίδης και Αντωνιάδης) σταματούσε τα πάντα, η υποδοχή ήταν καλύτερη από ποτέ και με τον Κρις σε εξαιρετική μέρα, στην επίθεση έσπαγαν κόκκαλα! Άλαν και Ρεϊνάλντο διέλυσαν κάθε αμυντικό σχεδιασμό του αντιπάλου και όλα κύλησαν ομαλά.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει πάντως. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να διαχειριστεί ορθά την απόσταση που έχει κτίσει, με τα επόμενα 2 παιχνίδια να κρίνονται καθοριστικά. Κόντρα στην Αναγέννηση (που έχει μείνει πίσω) στόχος είναι η καθαρή νίκη που να διατηρήσει την απόσταση στους 4. Το γεγονός πως τα τελευταία 2 παιχνίδια είναι στην έδρα μας, δίνει την ευκαιρία να αποθεωθούν οι αθλητές μας για τη φοβερή προσπάθεια που καταβάλλουν όλη τη χρονιά. Προέχει βέβαια να διαχειριστούν σωστά τα επόμενα 2.