Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τεχνικός διευθυντής και προπονητής

Τεχνικός διευθυντής και προπονητής


Η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ένα θέμα που αναμένεται να απασχολήσει άμεσα τη νέα διοίκηση. Ήδη έχει καταγραφεί η άποψη του Δώρου Σεραφείμ ότι θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί τεχνικός διευθυντής , ενώ αποκάλυψε πως έγινε και μια επαφή χωρίς να δώσει λεπτομέρειες. Το θέμα είναι θα αποκτηθεί πρώτα τεχνικός διευθυντής και βάση της εισήγησης του προπονητής; Ή πρώτα προπονητής που θα κληθεί να συνεργαστεί με τον τεχνικό διευθυντή;

Οι πληροφορίες μας λένε πως οι δυο περιπτώσεις θα κινηθούν μάλλον παράλληλα, με τους 2 να καλούνται να συνυπάρξουν. Η άποψη μας για τον τεχνικό διευθυντή πάντως δεν αλλάζει: πρέπει να είναι ξένος, με παρελθόν που να μην τον στοιχειώνει, διασυνδέσεις σε συγκεκριμένες χώρες και μπόλικη όρεξη για δουλειά. Στην Κύπρο υπάρχουν 700 χιλιάδες προπονητές, ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να προστατευθεί σαν κόρη οφθαλμού και να αφεθεί να δουλέψει. Να κριθεί στο τέλος, βάση αποτελεσμάτων.

Όσον αφορά τον προπονητή, το όνομα του αιώνιο αρχηγού Κώστα Καϊάφα δεν έφυγε ποτέ από το τραπέζι. Ο Καϊάφας είναι πρόθυμος να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να δώσει ότι έχει και δεν έχει για την ομάδα. Το αν είναι ο κατάλληλος, θα κριθεί από το Δ.Σ., εκτός και αν τελικά αποκτηθεί πιο πριν τεχνικός διευθυντής πριν τον προπονητή. Όλα αυτά θα συζητηθούν μετά την Τρίτη, αν και είναι δεδομένο πως θα πέσουν κι άλλα ονόματα στο τραπέζι.