Home TOP NEWS Κάνουν πρεμιέρα στα Λατσιά οι Πρωταθλητές

Κάνουν πρεμιέρα στα Λατσιά οι Πρωταθλητές

volley-aekarava-b41


Κόντρα στο νεοφώτιστο Εθνικό Λατσιών θα αναμετρηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Α’ Κατηγορίας. Οι πρωταθλητές θέλουν ασφαλώς να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και θα πάνε χωρίς ίχνος υποτίμησης για να πάρουν καθαρή νίκη και το τρίποντο.

Ολόκληρο το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο, παρουσίας εκπροσώπων των σωματείων. Ο Πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ. Μιχάλης Κρασιάς έκανε αναφορά στον αγωνιστικό προγραμματισμό της Ομοσπονδίας. Μια αλλαγή που υπάρχει φέτος είναι πως το Κύπελλο θα διεξάγεται ταυτόχρονα με το πρωτάθλημα, σε αντίθεση με προηγούμενες περιόδους που ξεκινούσε μετά το τέλος του.

Η αγωνιστική χρονιά 2015-16 ξεκινάει επίσημα με τι διεξαγωγή του ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ ανδρών που είναι προγραμματισμένο για τις 9 Οκτωβρίου 2015 ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ και στην κυπελλούχο Α.Ε. Καραβά. Το πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας ανδρών θα αρχίσει στις 16 Οκτωβρίου 2015. Με το τέλος του πρώτου γύρου της πρώτης φάσης θα διεξαχθεί η προημιτελική φάση του Κυπέλλου ανδρών. Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση του κυπέλλου και στη συνέχεια θα αρχίσει η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας αλλά και της ομάδας που θα πάει διαβάθμιση.

Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας ανδρών θα διεξαχθούν οι ακόλουθες συναντήσεις:
Εθνικός Λατσιών – ΟΜΟΝΟΙΑ
Ανόρθωση – ΑΕ Καραβά
Νέα Σαλαμίνα – Παφιακός
Αποελ – Αναγέννηση Δερύνειας