Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Πάφου και με το μυαλό καρφώμενο στον τελικό

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Πάφου και με το μυαλό καρφώμενο στον τελικό

Οι ποδοσφαιριστές μας από την Δευτέρα του Πάσχα επέστρεψαν ξανά στο “Ηλίας Πούλλος” και ξεκινήσαν την προετοιμασία τους για το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Πάφο FC.


Ο Γίαννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του, από την στιγμή που η ομάδα μας έχει “κλειδώσει” την 3η θέση στην βαθμολογία, θα επιδιώξουν μέσα από τις προπονήσεις που γίνονται τώρα για το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά και μέσα από τον αγώνα που θα ακολουθήσει να προετοιμάσουν κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές για το βράδυ της 18ης Μαίου και τον μεγάλο τελικό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι όπως έγινε γνωστό χθες ο Μάριους Στεπίνσκι τραυματίστηκε στην προπόνηση, έχει υποστεί ελαφριάς μορφής διάστρεμμα και θα χάσει το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου και θα τρέξει για να προλάβει τον τελικό.

Ο Φαμπιάνο ξεπέρασε το πρόβλημα που αποκόμισε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη Λεμεσού, ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις κι αν κριθεί έτοιμος από το τεχνικό τιμ δεν αποκλείεται να τον δούμε και στην αποστολή για το ματς που θα γίνει στο “Στέλιος Κυριακίδης”. Δύσκολα προλαβαίνει ο Άνταμ Λανγκ ο οποίος ακολουθεί ακόμη ατομικό πρόγραμμα προπόνησης