Home TOP NEWS Άρχισαν τα μεταγραφικά σενάρια – Για την ώρα η σκέψη είναι στο...

Άρχισαν τα μεταγραφικά σενάρια – Για την ώρα η σκέψη είναι στο αγωνιστικό


Ακόμη η τρέχουσα δεν τελείωσε και έχουν ξεκινήσει ήδη να δίνουν και να παίρνουν τα μεταγραφικά σενάρια και η ονοματολογία για ποδοσφαιριστές που πιθανών να απασχολήσουν το καλοκαίρι την ΟΜΟΝΟΙΑ λόγω και του Νταμπράουσκας.


Η πρόσληψη του Λιθουανού τεχνικού στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο οποίος θα πιάσει δουλειά στο “Ηλίας Πούλλος” με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, γίνεται πλέον η αφορμή για τους συναδέλφους στην Ελλάδα να συνδέουν ονόματα κάποιων ποδοσφαιριστών με την ομάδα μας.

Πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 27 Απριλίου, αθλητική ιστοσελίδα της Ελλάδας και συγκεκριμένα η Sportime.gr έγραφε για τον Μάρκο Μπάκιτς και ότι δεν αποκλείεται ο Μαυροβούνιος μέσοςτου ΌΦΗ, να απασχολήσει τον Βάλντας Νταμπράουσκας , ποδοσφαιριστή τον οποίο είχε υπό την καθοδήγηση του στην ομάδα της Κρήτης.

Σημερινό(7/5) δημοσίευμα της ιστοσελίδα SDNA, συνδέει το όνομα του Ελλαδίτη ακραίου επιθετικού, Σωτήρη Τσιλούλη με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το εν λόγω άρθρο αναφέρει ότι ο Τσιλούλης που έκλεισε στην ΑΕΚ Αθηνών αν “κοπεί” από τον Ματίας Αλμέιδα, τότε το όνομα του ποδοσφαιριστή θα παίξει για την ΟΜΟΝΟΙΑ στην οποία βρίσκεται ο Νταμπράουσκας.

Πάντως στην ΟΜΟΝΟΙΑ, για την ώρα δεν τους απασχολεί τα όσα γράφονται στην Ελλάδα για ποδοσφαιριστές, αλλά και για τα μεταγραφικά σενάρια, άπαντες στο οικοδόμημα της ομάδας μας, το μόνο που τους ενδιαφέρει την δεδομένη στιγμή είναι το αγωνιστικό κομμάτι και τα δύο παιχνίδια που έχουν απομείνει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στο “Ηλίας Πούλλος” είναι επικεντρωμένοι κυρίως στο παιχνίδι της 18ης Μαίου και στον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, το οποίο θέλουν πολύ να κατακτήσουν, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να κλείσει και την φετινή σεζόν, την τέταρτη διαδοχική με την κατάκτηση ενός τροπαίου.