Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Γράφει ιστορία!

Γράφει ιστορία!

volley-teruel-ispania (4)


Μεγάλη μέρα για την κυπριακή πετόσφαιρα, μεγάλη μέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει στις 21:15 στην Ισπανία την Τερουέλ, για το CEV Cup. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της κυπριακής πετόσφαιρας που ομάδα παίζει σε αυτή τη φάση. Για να σας δώσουμε να καταλάβετε στη διοργάνωση συμμετέχουν μεγαθήρια όπως η Γιαστρέμπσκι, ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η Περούτζια, οι Κάνες…

Και ο επόμενος αντίπαλος μας βέβαια δεν πάει πίσω. Μετράει 5 πρωταθλήματα Ισπανίας με τελευταίο το προπέρσινο, 3 κύπελλα και 4 Σούπερ Καπ. Προέρχεται από μια σχολή προφανώς ανώτερη της δικής μας, αλλά όχι ιδιαίτερα παραδοσιακής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο γήπεδο για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, που θα τις δώσει ελπίδες για τον επαναληπτικό. Εκεί που με το κόσμο της θέλει να γράψει εκ νέου ιστορία.

Ο αγώνας δεν είναι εύκολος, αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως δεν ζήτησε ποτέ της εύκολα. Από το κράτημα στη ζωή, το τμήμα έφτασε με δικά του παιδιά και εξαιρετικούς Βραζιλιάνους να θέλει να κτίσει τη κυριαρχία του στη Κύπρο και να γράψει ιστορία στην Ευρώπη. Δύσκολο λοιπόν; Η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και είναι αποφασισμένη να το παλέψει! Εμπρός λεβέντες του φιλέ!