Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Πανέτοιμη να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την περσινή χρονιά η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η νταμπλούχος Κύπρου, αντιμετωπίζει στο Κίτιον την Νέα Σαλαμίνα (20:00, live omonoianews.com) για το θεσμό του Σούπερ Καπ. Ένα τίτλο που έχει κατακτήσει δυο συνεχόμενες χρονιές και θέλει να τριτώσει το καλό. Η ομάδα μας θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη και τον τίτλο, όμως καλείται να δώσει διαπιστευτήρια στο γήπεδο.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ διατήρησε σε μεγάλο βαθμό τη συνταγή της επιτυχίας. Κράτησε στο ρόστερ της τους Αχιλλέα και Σωτήρη Πετρακίδη, τον Αλεξίου, τον Παφίτη, τον Αποστόλου και τον Αδάμου. Τη θέση του Αντωνίου πήρε ο έμπειρος Παπαχριστοδούλου, ενώ είχαμε αλλαγή στην τριάδα των ξένων. Η φετινή θα αποτελείται από τους Λαμπ, Ροντρίγκο και Φερέιρα, παίκτες που θεωρούνται και ποιοτικοί και έμπειροι, έτοιμοι δηλαδή να κάνουν τη διαφορά. Προπονητής είναι και φέτος ο Σάββας Σάββα.

Όπως προαναφέραμε βέβαια, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αποδείξει την ταμπέλα του φαβορί μέσα στο γήπεδο. Η Σαλαμίνα έχει ενισχυθεί, έχει φέτος περισσότερες απαιτήσεις και σίγουρα θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Συγκέντρωση στο στόχο λοιπόν, μείωση των λαθών στο μέγιστο δυνατό βαθμό για τη περίοδο που διανύουμε και κυρίως, ξεδίπλωμα στο παρκέ, των αρετών που διαθέτει αυτή η ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται για τον πρώτο τίτλο της σαιζόν.